The website is in French. Would you rather see it in English?Avis

Filtrer par :
Filtrer par :
Score des avis 4.8 étoiles sur 5
4.8 / 5 étoiles
9/10

“Excellent pour toute une panoplie de GSM”

Alexis de Wouters |
 • Avantage :
  La ventouse tient bien
 • Avantage :
  Orientation dans tous les sens
 • Avantage :
  Agrippe bien le téléphone
 • Avantage :
  Solide
J'ai un Samsung Galaxy S5, déjà assez grand et pas spécialement léger, il est dans un étui protecteur. L'AnyGrip le tient bien et est très stable. Le seul "défaut" serait un bras un peu court qui fait qu'en position verticale, le câble d'alimentation du téléphone touche le tableau de bord, ce qui pourrait l'abîmer à la longue. Donc plus à l'aise en position horizontale avec les grands GSM.

Score des avis 3.4 étoiles sur 5
3.4 / 5 étoiles
6/10

“bof”

Didier Breyne |
Il est resté une heure sur mon tableau de bord puis est tombé...
Accroche au pare brise, cela semble fonctionner, mais cela reste terriblement laid ...

Vous avez lu tous les avis disponibles dans votre langue pour AnyGrip Stretchy Support Passif Universel.

Score des avis 4.6 étoiles sur 5
4.6 / 5 étoiles
9/10

“Super veelzijdige gsmhouder!”

Joris Van Driessche |
 • Avantage :
  kleeft geweldig op dashboard
 • Avantage :
  mooie vormgeving
 • Avantage :
  eenvoudig te monteren/demonteren
 • Inconvénient :
  toestel trilt wel een beetje bij rijden
 • Inconvénient :
  met 2 handen toestel verwijderen
Ik heb de Anygrip gekocht na bijzonder goed advies gekregen te hebben in de winkel van Lochristi. Samen alle mogelijkheden bekeken en deze houder zou het beste zijn voor wat ik het wens te gebruiken.

Ik wou namelijk een gsmhouder, in dit geval voor een Iphone 4S, om deze al gps te kunnen gebruiken. Maar ik wou geen zuignap op mijn voorruit..
En heb ik ooit een ander toestel is dat geen probleem aangezien je de klem tot 9 cm kan uittrekken!

Daar is deze houder gewoon perfect voor, kleeft ontzettend goed, is tijdens onze vakantie nooit losgeraakt.

Ben er heel blij mee, bedankt Coolblue voor jullie uitstekend advies!

Score des avis 2.8 étoiles sur 5
2.8 / 5 étoiles
5/10

“goed maar niet voor lang”

Bas Stiekema |
 • Avantage :
  makkelijk te monteren
 • Avantage :
  handig met draaien en positioneren van telefoon
 • Avantage :
  telefoon klemt prima
 • Inconvénient :
  is snel 'op'
Toen ik hem kocht in december deed hij het prima tot dat het warmer werd in de zomer. Als het boven de 24 graden komt dan blijft hij niet meer zitten. Na een half jaar doet hij het helemaal niet meer. Die van mijn vrouw heeft het na drie maanden al begeven. Ik koop deze niet meer en raad hem ook niet aan.

Score des avis 4 étoiles sur 5
4 / 5 étoiles
8/10

“Anygrip Universal voor iPhone 5 met Skin”

Dries Vinck |
 • Avantage :
  aantrekkelijke prijs
 • Avantage :
  kan gebruikt worden voor iPhone 5 met skin
 • Avantage :
  blijft goed aan het dashboard kleven
 • Avantage :
  laat geen sporen achter op het dashboard
 • Avantage :
  plaats voor lader in te steken
 • Inconvénient :
  klem moet met 2 handen uit elkaar getrokken worden om telefoon te installeren
Op Coolblue.be staan heel wat carholders aangeboden voor een iPhone 5.

Nadeel: de meeste car holders zijn gemaakt om de iPhone 5 mooi te omsluiten, d.w.z. bij een iPhone met skin zou je telkens de skin moeten verwijderen alvorens deze te installeren.

Daarom heb 1 week geleden aan het Coolblue-team gevraagd mij een lijstje door te sturen van car holders voor een iPhone 5 mét skin.

Ik kreeg al zeer snel antwoord. Onderstaande producten waren hiervoor geschikt:

1)
Brodit passive holder Apple iPhone 5 with rugged skin

2)
Brodit passive holder Apple iPhone 5 with skin

Nummer 1 is bestemd voor iPhone 5 met rugged skin, dus een dikkere beschermende zoals een otterbox case, nummer 2 is voor een normale bumper.

Dit is hetgene wat ik zocht, enkel 1 nadeel:

Je moet een mountset of proclip aan te schaffen voor de holder, deze is nodig om deze te kunnen installeren in de wagen naar keuze.

Je kan een pakket kopen, deze bevat de carholder en een mountset:

Zoek: Brodit passive holder Apple iPhone 5 + mountset

We zitten ondertussen natuurlijk in een andere prijsklasse voor hetzelfde doel, nl: mijn GSM op een handige + veilige manier ophangen in de auto.

Daarom heb ik opnieuw contact opgenomen met het Coolblue-team. Ik vroeg hierbij of ze een universele houder kunnen aanraden voor de iPhone 5 + skin (met bumper) waar een uitsparing is voor lader in te pluggen.

Zo ben ik uiteindelijk op de 'Anygrip Universal passive holder UC' uitgekomen.

In de namiddag besteld, voormiddag erna reeds afgeleverd door bpost.

Ik tref een stevige holder aan die perfect past. De holder is bovendien makkelijk te installeren en blijft stevig aan het dashboard kleven.

De houder kan in 2 richtingen gedraaid worden en de zuignap laat geen sporen achter op het dashboard.

Omdat de holder de iPhone in het midden vastgrijpt is er plaats om een lader in te steken.

Henk Kuyer zei in de vorige review dat de klem met 2 handen uit elkaar moet getrokken worden, dit moet ik wel beamen. Dit had inderdaad handiger gekund.

Voor de rest: een zeer goede carholder tegen en aantrekkelijke prijs! Zeker voor een iPhone met skin.

Score des avis 4.8 étoiles sur 5
4.8 / 5 étoiles
9/10

“Onverwachts oerdegelijk en praktisch”

AddVariety |
 • Avantage :
  universeel ongeacht auto/telefoon
 • Avantage :
  oerdegelijk
 • Avantage :
  makkelijk te bevestigen
 • Avantage :
  bijgeleverde 3M-sticker voor lastige oppervlakken
 • Inconvénient :
  trilt relatief iets meer dan een vast systeem
Hiervoor heb ik een aantal jaar gebruik gemaakt van een systeem dat specifiek aansluit op auto X en telefoon Y. Ik vond het echter een groot nadeel dat ik met een nieuwe telefoon een nieuw houderdeel moest aanschaffen en straks met een nieuwe auto ook weer een nieuw bevestigingssysteem.

Op zoek naar een universeler systeem, kwam ik deze Anygrip passieve houder tegen. Het design sprak me aan, maar het leek mij niet goed te kunnen werken, tot mijn oog viel op de hoge waardering die dit product krijgt van vrijwel elke reviewer. De begeleidende reacties waren ook dusdanig indrukwekkend, dat ik het gewoon niet kon negeren. En duur is het product ook niet, dus waarom niet?

Zodoende nam ik contact op met Coolblue om te vragen of ze wisten hoe hoog het klemgedeelte is, omdat ik bang was dat dit wellicht wat problematisch zou kunnen zijn met mijn Lumia 1020 (waar zo'n 3cm tussen de knoppen zit). Het is 2,2cm hoog, bleek na een uiterst snelle reactie van de klantenservice.

Gewend aan de "volgende dag in huis" levering van Coolblue, heb ik besteld en inderdaad was de volgende dag het pakketje tiptop in orde aangekomen. Uitgepakt bleek het om een nog compacter model te gaan dan ik had verwacht. Maar degelijk voelde het zeker. Op naar de 'installatie' in de auto.

Er zit een ronde 3M-plakker/sticker bij geleverd, volgens de verpakking voor oppervlakken waar de zuignap niet op plakt. Denk daarbij met name aan golfbal-achtig reliëf op je dashboard of een plek waar je met twee naden zit. Overigens las ik in de reviews enkele opmerkingen dat het niet duidelijk zou zijn waar deze sticker voor bedoeld is, maar dan hebben die personen helaas over de verpakking heen gekeken, aangezien het er wel degelijk op vermeld staat. Maar ach... wie leest de verpakking nou bij zo'n simpel product? Ik ging er bewust naar op zoek na die opmerkingen gelezen te hebben.

Mijn Toyota Prius heeft een strip naast het scherm op het dashboard die net iets breder is dan de zuignap. Het oppervlak is ietwat gebogen, maar verder glad van structuur, dus qua bevestiging valt het waarschijnlijk in een van de meest optimale situaties. Bij het plaatsen valt op dat de zuignap van een enigszins kleverig materiaal is gemaakt, in tegenstelling tot de aloude zuignappen die we allemaal kennen en nooit goed plakken zonder wat vocht of een perfect vlak oppervlak.

Eenmaal bevestigd zit het muurvast. De telefoon klemt er prima in en naast mijn Lumia 1020 past de iPhone 5 van mijn vrouw er ook in, al lijkt het erop dat dat het smalste formaat is wat mogelijk is in deze houder. Al zal dat voor vrijwel niemand problemen opleveren, ik kan namelijk geen smartphone bedenken die smaller is.

Bij het rijden valt het wel op dat er net iets meer trilling in het geheel zit dan het vorige systeem wat ik had. Desondanks is het niet storend en nog steeds oerdegelijk. Ook met het aflezen van het scherm tijdens navigeren levert dit totaal geen problemen op.

Verder is het voordeel dat ik deze houder straks ook in mijn nieuwe auto over kan zetten zonder aanpassingen, hoogstens met gebruik van de 3M-sticker.

Kortom: als ik pietlutterig ga doen, dan kan ik het trillen als minpunt noemen, maar het valt heel erg mee en het is slechts relatief.

Score des avis 5 étoiles sur 5
5 / 5 étoiles
10/10

“Waar voor je geld”

R. Slangen |
 • Avantage :
  Zeer solide houder
 • Avantage :
  Gemakkelijke en stevige bevestiging
 • Avantage :
  360 graden roteren
 • Inconvénient :
  Geen
De Anygrip is solide telefoonhouder, waar ik mijn iPhone 5 zonder aarzeling in durf te bevestigen, niet bang dat deze eruit zal vallen. De houder is is erg gemakkelijk te bevestigen (op het dashboard) en hij blijft bovendien zeer goed op z'n plek zitten. De mogelijkheid om de houder 360 graden te roteren is daarnaast een fijne functionaliteit om snel te wisselen tussen portrait/landscape modus.

In tegenstelling tot sommige andere reviews vind ik het zeer eenvoudig om mijn telefoon met 1 hand te bevestigen. Het is alleen een kwestie van een kleine handigheid onder de knie krijgen.

Er zijn genoeg andere (veel) goedkopere houders op de markt, maar de relatief hoge prijs voor deze houder vind ik absoluut geen probleem gezien het perfecte gebruiksgemak. Absoluut een aanrader!

Score des avis 4 étoiles sur 5
4 / 5 étoiles
8/10

“Super houder.”

Henk kuyer |
 • Avantage :
  Kleeft als een gek.
 • Avantage :
  Lekker klein, laat hem gewoon zitten.
 • Avantage :
  Geen gebibber.
 • Avantage :
  GSM past gewoon met Lederen case.
 • Inconvénient :
  Alleen met twee handen is GSM te plaatsen in de houder.
Heb deze besteld voor mijn SIII, zoals altijd snel geleverd. Werkt perfect, in mijn Ford zit op het dashboard geen vlak vak, maar zelfs op de ronding blijft deze perfect zitten.De SIII past er compleet met lederen flip over in.Je moet wel met twee handen de klem uit elkaar trekken, wat je niet te ruw moet doen.
Dit had makkelijker gekund, door b.v. het samen knijpen van de klem en een release knop.SIII niet exact in het midden plaatsen, daar anders de volume knop bedekt wordt.

Score des avis 4.2 étoiles sur 5
4.2 / 5 étoiles
8/10

“super”

AM Bruijns |
1e levering van artikel zat een fout in. Hierover gebeld en binnen een dag een nieuw artikel toegezonden pure klasse. Niet eens oude kapotte terug hoeven zenden. Verder staat de any grip nu stevig op het dashbord en kan elke smartphone van ons gezin klemmen. Zodat iedereen die met de auto op pad gaat geen extra navigatie meer nodig heeft. Ideale oplossing voor ieder smartphone gebruiker die een auto bezit zonder navigatie.

Score des avis 4.2 étoiles sur 5
4.2 / 5 étoiles
8/10

“Perfecte houder in zowel vertikale als horizonale stand”

Rene |
 • Avantage :
  Zeer sterke hechting op ruit
 • Avantage :
  Goede grip op toestel
 • Avantage :
  Niet te plaatsen met één hand, wel zo veilig
 • Inconvénient :
  Geen
 • Inconvénient :
  Niet te plaatsen met één hand
Ik zocht een houder voor de S6 Edge+, een vrij groot toestel. Deze houder is in staat de smartphone stabiel vast te klemmen en werkelijk rotsvast aan de ruit te bevestigen. Enige minimale nadeel, de telefoon is niet met één hand te plaatsen dus even rustig voordat je gaat rijden monteren en alles zit perfect.

Donnez votre avis
Partagez votre avis et repartez peut-être avec 100 €

© 1999 - 2019 - Coolblue N.V.
Avis des clients : 9,1 / 10 - 12.919 avis