Liever in het Nederlands? |
  • Panier
    Panier Produits frais.
    Votre panier est vide.
    Besoin d'aide ou des questions concernant votre commande ? Merci de prendre contact avec notre service client ou de visiter l'un de nos magasins

Avis

Filtrer par :
Filtrer par :
Malheureusement il n'y a pas encore d'avis disponibles dans votre langue pour le produit Barbecook Plat à Pizza.
  • 4/5 étoiles
    8/10

    “Krokant”

    Jeffrey |
    • Avantage :
      Lekker krokant
    • Avantage :
      Authentieke smaak
    • Inconvénient :
      +-30 voorverwarmen
    In eerste instantie de steen gebruikt op onze gas bbq. Echter moet de steen opgewarmd worden waardoor je het deeg op de bbq moet leggen en snel moet beleggen. Mijn ervaring is dat wanneer je de steen in de oven legd de pizza iets langer er over doet maar dat dan de bodem lekker krokant is en de vulling lekker gaar is. Beide mogelijk maar mijn voorkeur gaat uit naar de oven icm de pizza steen.
  • 5/5 étoiles
    10/10

    “Beschrijving klopt”

    PAUL VAN MOL |
    • Inconvénient :
      Ideaa
    Ideaal formaat en goede prijs
  • 5/5 étoiles
    10/10

    “Goed ding dus.”

    Michael Blok |
    Goed ding.
  • 5/5 étoiles
    10/10

    “Geweldig product.”

    Am Kaspers |
    • Avantage :
      Heerlijke pizza met krokante bodem
    • Inconvénient :
      Niet echt een minpunt, de bodem neemt snel vuil aan.
    Prima bodem om op de BBQ een (steenoven) pizza te bakken, zorg dat de kolen goed heet zijn en dan heb je in no time een heerlijke pizza. De bodem is na gebruik niet weer helemaal schoon te krijgen, een druppeltje vet brand een beetje in de poreuze plaat. Ik vind dit zelf geen enkel probleem, dat geeft hem juist karakter, de BBQ is na gebruik immers ook niet meer nieuw.
  • 5/5 étoiles
    10/10

    “+ over volle lijn”

    Willy Suykerbuyk |
    werkt goed
  • 4/5 étoiles
    8/10

    “Prima!”

    Erno Wiggelinkhuysen |
    Gewoon goed. Doet wat het moet doen.
    Verder snelle en prima levering.
  • 4/5 étoiles
    8/10

    “geweldig”

    jeroen herbergs |
    hele fijne steen. Pizza wordt echt lekker krokant.
    Ook de bezorging en afhandeling is super verlopen.
    1 werkdag later was die in huis.
  • 0/10

    “Makkelijk in gebruik, moeilijk in onderhoud”

    België |
    • Avantage :
      Werkt uitstekend
    • Inconvénient :
      Je krijgt de plaat na 1x gebruikt niet meer volledig schoon.
    De pizzaplaat werkt uitstekend.
  • 0/10

    “Wat een verschil!”

    Suzanne Romein |
    • Avantage :
      Afmeting (groot)
    • Avantage :
      Prijs t.o.v. andere stenen
    • Inconvénient :
      Geen gebruiksaanwijzing of onderhoudstips in/op verpakking
    • Inconvénient :
      Geen suggesties over wat je ermee kunt bereiden (bijv. ook brood o.i.d.)
    Voor onze Weber bbq zocht ik een pizzasteen, als cadeau voor vaderdag. De stenen van Weber zelf zijn vrij prijzig en ik wist niet wat ik kon verwachten van zo'n steen, dus ik nam het zekere voor het onzekere en bestelde deze voordelige variant.

    Ik had vooraf al gelezen dat zo'n steen na gebruik niet meer schoon te krijgen is, dus daar ben ik niet verrast over. Wat ik (en tot op heden alle bbq-gasten) wél verrassend vind, is het verschil van smaak van de pizza. Al jarenlang maak ik zelfbelegde pizza's in de oven, gewoon met pizzadeeg van de supermarkt (zelfde principe als die zelf te rollen croissantjes). Het resultaat was wisselend en veelal eetbaar, maar vaak zompig in het midden, met verkoolde randjes en geroosterde groenten erop.

    Door de steen op tijd op de bbq te leggen, warmt hij goed op en is de pizza in een paar minuten klaar. Wij gooien er wat bloem overheen, geen idee of het mag, maar anders kun je denk ik de pizza niet makkelijk loskrijgen. De bodem is echt opvallend luchtiger, krokanter en dus lekkerder en door de korte bereidingstijd blijft het beleg smakelijk. Bij gebrek aan pizzaschuif hadden we de pizza al voor het bakken in kleinere stukjes gesneden, die er makkelijk af te halen waren. Scheelt ook je vingers branden door te moeten snijden in hete kaas en tomaat (want natuurlijk te ongeduldig om te laten afkoelen).

    Zorg wel dat je de steen er tijdig (wij doen het zodra de bbq aangaat) op legt, want die keer dat we dat vergeten waren, duurde het bakken veel langer -kwartier- en werd de bodem karton-achtig.