Liever in het Nederlands? | Nee
  • Panier
    Panier Produits frais.
    Votre panier est vide.
    Besoin d'aide ou des questions concernant votre commande ? Merci de prendre contact avec notre service client ou de visiter l'un de nos magasins

Avis

Filtrer par :
Filtrer par :
Malheureusement il n'y a pas encore d'avis disponibles dans votre langue pour le produit Weber Pierre à pizza Ø 36,5 cm.
  • 0/10

    “Ambachtelijke, Krokante Pizza in 5 min!”

    Tim |
    • Avantage :
      Oertijd-gevoel
    • Avantage :
      Ambacht die je proeft
    • Avantage :
      Krokantste bodem ooit!
    • Inconvénient :
      Deeg kan blijven plakken(griesmeel verhelpt dit!)
    Zoals gelezen op internet: "de steen neemt het vocht van de pizzabodem op zodat een zeer knapperige bodem gemaakt kan worden!" Niets van gelogen bleek achteraf! Na wat proberen en experimenteren (met temperatuur en griesmeel tegen het kleven) hadden we uiteindelijk meerdere verse ambachtelijke pizza's van de bbq weten te halen. Na het flink opstoken, met briketten en hout, van de bbq tot +350 graden Celsius bakte we op de pizzasteen binnen 5min deze heerlijke Italiaanse lekkernij. Zo gaf het bereiden van de pizza, minsten zoveel plezier als het opeten ervan!
  • 0/10

    “super pizza steen”

    chantal koelen |
    Super pizza steen ik zou alleen de pizza rechtstreeks op de steen leggen niet op de bijgeleverde plaat gebruik deze als schep voor pizza op en van de steen af te krijgen.
    Verder super product.
    En super snelle levering.
  • 0/10

    “Doet wat-ie belooft : krokante pizza”

    Steven H. |
    • Avantage :
      Werkt zoals beloofd
    • Avantage :
      Krokante pizza's of zelfs brood
    • Inconvénient :
      Geen handleiding, zoek op internetforums naar tips
    • Inconvénient :
      Geen handvaten : moeilijk om de steen er af te nemen terwijl deze nog heet is.
    • Inconvénient :
      Brandt makkelijk aan, maar zal voor elke steen zijn.
    Het vraagt wel wat experimenten en je moet de bbq goed heet kunnen krijgen (300 graden en meer), maar dat lukt wel en dit experimenteren is ook onderdeel van het plezier. Eens je het doorhebt, geeft het een resultaat dat je in een gewone oven niet zal kunnen krijgen!

    Je voelt aan de steen dat deze het vocht goed opzuigt.

    Ik heb er ook brood op gebakken, gewoon op een lagere temperatuur : heel artisanaal uitziend en heerlijk krokante korst.
  • 3,5/5 étoiles
    7/10

    “Superlekkere pizza!!!”

    Hanna |
    • Avantage :
      Heerlijke pizza
    • Avantage :
      Onverwoestbaar materiaal
    • Avantage :
      Leuke toevoeging aan de bbq
    • Inconvénient :
      Bakt snel aan op alu plaat, overweeg direct op de steen te bakken
    We hebben ontzettend lekkere pizza gemaakt, het is een super toevoeging aan de bbq. Wel erg alert zijn op aanbranden
  • 4/5 étoiles
    8/10

    “Net zoals bij de pizzeria :-)”

    Bob Gosemeijer |
    • Avantage :
      Meerdere pizza's achter elkaar zonder af te koelen
    • Avantage :
      Handige aluminium plaat
    • Avantage :
      Ook te gebruiken op een cadac skottel oid
    Deze steen bevalt er goed, ik heb hem nu 2 x gebruikt en per keer er 6 pizza's op gebakken (het deeg en pizzasaus zelf gemaakt).
    De dunne pizza's zijn in +/- 4 min klaar (met een dunne bodem). De aluminium plaat gebruik ik als schep, ik laat de pizza 1 min op deze plaat liggen daarna schuif ik hem op de steen. Tip gebruik wat polenta (maïsmeel ) op de steen, dit voorkomt het vast gaan zitten van de pizza :-)
  • 5/5 étoiles
    10/10

    “Supergoed!”

    pcmv |
    • Avantage :
      mooie crunchy bodem
    • Inconvénient :
      lang voorverwarmen
    Geweldig ding, voor echt hele goede pizza's hoeven wij de deur niet meer uit. Gevaarlijk verslavend dus....
    Zorg wel dat de steen heel goed is voorverwarmd, minimaal 30 minuten op de hoogste stand, voor een mooie crunchy bodem.
  • 0/10

    “Geeft een extra dimensie aan barbecuen”

    Gabe de Jong |
    • Avantage :
      Bodem verbrand niet
    • Avantage :
      Super leuk om te doen
    • Avantage :
      Heerlijke pizza's
    • Inconvénient :
      Duurt lang voordat de steen en bbq zo heet zijn als een pizzaoven (250-300 graden)
    De pizzasteen is echt een leuke manier om je barbecue te gebruiken. Wel is het belangrijk de barbecue op tijd aan te steken met flink veel briketten. Ik houd ruim een uur aan, zodat de hele barbeque inclusief deksel en steen heet zijn. De pizza's worden het beste als de temperatuur boven de 240 graden is.

    Ik maak het deeg voor de bodem en broodjes zelf van Italiaans 00-bloem (il Molino). Erg lekker. Op Youtube staan veel filmpjes over het zelf maken van deeg en pizza's.

    Voor kinderen is het ook erg leuk om hun eigen pizza te beleggen en te bakken.
    • Weber Pierre à pizza Ø 36,5 cm Pizza 1
    • Weber Pierre à pizza Ø 36,5 cm Focaccia 2
  • 5/5 étoiles
    10/10

    “Perfecte pizzasteen!”

    Daan Van Lysebetten |
    • Avantage :
      groot
    • Avantage :
      niet te zwaar
    Het is heel makkelijk om er pizza's op te maken, de steen is groot genoeg en niet te zwaar.
  • 5/5 étoiles
    10/10

    “Authentieke pizza smaak”

    TINY VAN WESEPOEL |
    • Avantage :
      Pizza's zoals bij de Italiaan!
    Heel handig te gebruiken
  • 4,5/5 étoiles
    9/10

    “Absolute meerwaarde voor onze tuinfeestjes !”

    Ann Deloof |
    • Avantage :
      eens BBQ warm is, gaat bakken super snel
    • Avantage :
      bakt heel krokante pizza's
    • Avantage :
      makkelijk in onderhoud
    • Inconvénient :
      bij contact met voedsel kleurt de steen een beetje zwart
    We hebben de steen buiten op de BBQ gebruikt zonder aluminium plaat omdat dit door meerdere gebruikers aangeraden werd.
    Verrassend hoe snel de pizza's klaar zijn één hoe veel lekkerder en krokanter ze zijn dan in een klassieke keukenoven.
    Gastheer en -vrouw kunnen dus mee buiten genieten van het feestje ipv alleen in de keuken te staan.
    We kijken er al naar uit om de steen in de winter ook binnen in de oven te gebruiken !