The website is in French. Would you rather see it in English?


Avis sur Philips DPM 6000 Professional

DPM 6000 Professional
 • Score des avis 4.5 étoiles sur 5
  4.5 / 5 étoiles
  9,2/10
 • 3 avis
296,-
296,-
En stock

Avis

Filtrer par :
Filtrer par :
Score des avis 5 étoiles sur 5
5 / 5 étoiles
10/10

“Compact - Facile”

ferhan Pelister |
Compact - Facile - , utilisée hier pour la première fois pour un meeting très concluant.

Vous avez lu tous les avis disponibles dans votre langue pour Philips DPM 6000 Professional.

Score des avis 4.6 étoiles sur 5
4.6 / 5 étoiles
9/10

“Gebruiksvriendelijke allrounder met uitstekende opnamekwalit”

brecht |
 • Avantage :
  Oplaadbaar via USB
 • Avantage :
  Fenomenale opnamekwaliteit
 • Avantage :
  4 opnameformaten waaronder DSS en DS2
 • Inconvénient :
  Schuifknop zou iets makkelijker zijn
Hebben op kantoor momenteel dictaat-sets (dictafoons en afspeel-sets) van Grundig. Die apparaatjes (en hun accesoires, zoals de batterijen) blijken echter steeds moeilijker te krijgen en zijn waanzinnig duur. Dus op zoek naar een opvolger die wel compatibel is met de huidige afspeelsets.
Belangrijkste vereisten: dictaatfunctie (meteen bij inspreken beetje kunnen terugspoelen en afspelen, en beginnen overschrijven waar je pauzeert), makkelijk op te laden (geen geprul met (al dan niet oplaadbare) externe batterijen, bestanden makkelijk te delen, en opname bij voorkeur in .dss of .ds2 formaat, bestanden makkelijk van apparaat af te halen.
Ik denk dat de meeste merken al deze functionaliteiten met opzet voorbehouden voor hun duurdere reeksen (ik zie niet in waarom de goedkopere voicerecorders dit niet zouden kunnen). Dit apparaat (instapmodel van de duurdere, professionele DPM reeks van Philips) kan het allemaal. De opnamekwaliteit (gebruiken wel DS2) is alleszins super. De secretaresses vinden het absoluut top. Het toestel kan ook gewoon opgeladen worden met hetzelfde kabeltje waarmee de smarphone wordt opgeladen (microUSB), alsook dat daarmee de bestanden vlotjes overgezet kunnen worden (de dictafoon laat zich op de PC Plug&Play zien als een externe harde schijf), en geimporteerd in de reeds voorhanden afspeelsets.
De meeste high-end dictafoons werken met een schuifknopje op de zijkant van het toestel voor snel vooruit- en achteruitspoelen. Dus als je dat al gewoon bent, zijn de drukknoppen op de zijkant op dit toestel heel eventjes wennen. Maar ze zijn gelijkaardig gepositioneerd, dus je bent het snel gewoon.
Conclusie: erg fijn, gebruiksvriendelijk en kwalitatief toestel! Als we er nog nieuwe nodig hebben, kopen we wellicht dezelfde! (en ook weer via Coolblue: top afhandeling met gratis, snelle levering!)

Score des avis 4.2 étoiles sur 5
4.2 / 5 étoiles
8/10

“zeer goede prijs/kwaliteit”

Amaurie Riské |
vlot in het gebruik, goede geluidskwaliteit.
Mi geen verschil tegenover het duurdere type

Donnez votre avis
Partagez votre avis et repartez peut-être avec 100 €

© 1999 - 2019 - Coolblue N.V.
Avis des clients : 9,2 / 10 - 16.563 avis