The website is in French. Would you rather see it in English?


Design
Score des avis 4.5 étoiles sur 5
9,3/10
Durée de vie de la pile
Score des avis 4.5 étoiles sur 5
9,5/10
Facilité d'utilisation
Score des avis 4.5 étoiles sur 5
9,5/10
Possibilités
Score des avis 4 étoiles sur 5
8,9/10
Qualité de construction
Score des avis 4.5 étoiles sur 5
9,4/10
Qualité du son
Score des avis 4.5 étoiles sur 5
9,5/10

Avis

Filtrer par :
Filtrer par :
Score des avis 4.15 étoiles sur 5
4.15 / 5 étoiles
8/10

“Baffle performant bon qualité de son pour prix raisonnable”

Sam Loens | En coloris: Turquoise
 • Avantage :
  Facille a utilisé
 • Avantage :
  Bluetooth à large distance
 • Avantage :
  Son très fort pour la petit enceinte
 • Avantage :
  Water résistant
 • Inconvénient :
  Pas pratique à mettre dans une sac à main
 • Inconvénient :
  Si le baffle est dans un sac à main à l horizontal les bass touche le fond du sac et le son des bass craque
Le produit me plaît car j ai déjà un jbl extrême. Je trouve personnellement l’es aiguë du jbl charge 3 sont mieux que ceux du extrême parcontre les bass ça reste tjr l extrême qui l emporte et le puissance de son aussi.
Aussinon très bon baffle pris raisonnable pour la qualité.

Score des avis 3.35 étoiles sur 5
3.35 / 5 étoiles
6/10

“il est très pratique”

sylvie dubois | En coloris: Camouflage
Il est design et pratique

Score des avis 4.65 étoiles sur 5
4.65 / 5 étoiles
9/10

“Parfait”

Vandenhole Zoé | En coloris: Noir
 • Avantage :
  Son
 • Avantage :
  Design
 • Avantage :
  Batterie
Répond à toutes mes attentes

Score des avis 4.35 étoiles sur 5
4.35 / 5 étoiles
8/10

“Indispensable pour vos fêtes entre amis”

philippe V | En coloris: Noir
 • Avantage :
  très léger , s'emporte partout
 • Avantage :
  utilisation en extérieur extra
 • Avantage :
  prix super intéressant avec le code cadeau cool blue
 • Avantage :
  puissance satisfaisante
 • Inconvénient :
  je n''en vois pas
Cool blue nous a livré très très vite , comme prévu.
Nous passons toutes nos soirées sur la terrasse et c'est un régal pour les oreilles.
La puissance en extérieur est plus que satisfaisante.
Pas de regrets.
A conseillé !

Score des avis 5 étoiles sur 5
5 / 5 étoiles
10/10

“impeccable”

jonathan vansteene | En coloris: Noir
pratique et bonne qualité de son et charge le téléphone en même temps

Score des avis 4.5 étoiles sur 5
4.5 / 5 étoiles
9/10

“Excellente qualité mais un peu encombrant pour les trajet”

Collignon Florent | En coloris: Gris
 • Avantage :
  Résistant au choc
 • Avantage :
  Son de haute qualité
 • Avantage :
  Longue autonomie
 • Avantage :
  Facile d'utilisation
 • Inconvénient :
  Un peu encombrant
Excellente qualité facilité d'emploi esthétique résistant à la poussière/eau très stables même avec des basses en continu

Vous avez lu tous les avis disponibles dans votre langue pour JBL Charge 3 Bleu.

Score des avis 5 étoiles sur 5
5 / 5 étoiles
10/10

“Koop deze JBL Charge 3: je zult er geen spijt van hebben!”

Thomas Reijnen | En coloris: Bleu
 • Avantage :
  De kwaliteit van het product (the touch en feeling)
 • Avantage :
  Stof- en waterbestendig
 • Avantage :
  Ingebouwde accu voor je telefoon
 • Avantage :
  Geluidskwaliteit is uitmuntend voor dit formaat speaker
 • Avantage :
  Stevige voet om de speaker neer te zetten
 • Inconvénient :
  Lastig, ik zal er eens over nadenken
 • Inconvénient :
  Maar ik kan momenteel niets verzinnen.
 • Inconvénient :
  Toch wel eentje kunnen ontdekken tijdens het maken van de review:
 • Inconvénient :
  helaas geen AUX kabel
De JBL Charge 3 dankzij de review actie van mijn oud-werkgever (en tevens de beste elektronica winkel in Nederland) gewonnen. De speaker werd netjes door PostNL binnen het tijdbestek van 2 uur (11:00 - 13:00) bezorgd. Waarvoor dank aan PostNL.

Blij naar boven gerend om het coolblue pakketje trots aan mijn moeder te laten zien (met zo'n Coolblue pakketjes wordt je stiekem toch altijd eventjes een klein kind in een snoepwinkel) om het pakketje vervolgens op mijn slaapkamer te openen.

Allereerst: de verpakking van de JBL Charge 3: mooie, en kwalitatief goede doos. Deze voelt al goed aan. Dan moet het product erin ook goed zijn.

Bij het openen van de doos wordt je verblijd met een foto van mensen die op een Holi Fusion Color festival aan het feesten zijn. Dus de speaker kan zelfs naar zo'n kleurstof boel worden meegenomen (je kan de speaker daarna gewoon afspoelen met water vanwege de IPX7 norm). Dit houdt in de de speaker tot 1 meter diepte 30 minuten lang onder water kan.

De bluetooth op mijn telefoon vol enthousiasme aangezwengeld en de speaker aan/uit knop ingedrukt. Koppelen was een eitje van een cent (of was het toch een fluitje?) ach, je snapt wat ik bedoel.

De kwaliteit van het geluid is een woord te beschrijven: WOW!
Ik kan het niet uitleggen en daarom zou ik adviseren: koop hem zelf en hoor hoe de JBL Charge 3 klinkt. Als je weet hoe deze klinkt wil je hier zeker wel 179 euro voor betalen (of minder tegen de tijd dat je dit leest en deze speaker vervangen is voor de charge 4, 5 of 6).

O ja, nog een voordeel: je telefoon gaat zo snel leeg wanneer je bluetooth aan hebt staan. Via de meegeleverde USB kabel kun je je telefoon (sorry iPhoners, het is een micro USB kabel) opladen via de ingebouwde power bank.

Nu ik deze enthousiaste (en wellicht iets te lange review) aan het typen ben, kom ik toch bij een minpuntje: er zit geen AUX kabel bij. Dit was leuk geweest zodat je nog meer connectie mogelijkheden hebt. Gelukkig hebben tegenwoordiger veel apparaten bluetooth.

Score des avis 4.15 étoiles sur 5
4.15 / 5 étoiles
8/10

“Top notch draagbare powerbank speaker”

Ronny Van Tongelen | En coloris: Camouflage
 • Avantage :
  Gemak in gebruik
 • Avantage :
  Kwaliteit
 • Avantage :
  Uithoudingsvermogen
Na mijn zeer bescheiden mancave voorzien te hebben van wat speakergeweld (bedraad) bedacht ik me dat mijn Huawei Mediapad, voorzien van speakergaatjes 'designed by Harmon/Kardon' toch nog steeds flink wat platjes klonk. Mijn P9 miste zelfs nog meer punch.

Vijf, zes of zelfs meer jaren heen was ik nog tevreden met mijn X-Mini (Google it!), zo groot als een euro en er kwam iets uit wat op bas leek mah dezer tijd is een mens wat meer gewoon en zocht ik iets met wat meer ambitie.

Ik was op zoek naar iets draadloos, schappelijk wat formaat betreft, eventueel wat leuke extra's mah vooral snel te koppelen aan meerdere apparaten en het moest niet persé kamervullend zijn. Iets wat je mee kan sleuren met je pad of smartphone, éénder waar en iets of wat robuust.

Draadloos for starters dus. Ofwel ga je WiFi ofwel Bluetooth (Bleu voor sommigen). Heel kort door de bocht... wil je per ruimte en met apps de muziek regelen in je huis... go WiFi. Wil je gewoon een tablet of smartphone (of meerdere in het geval van deze JBL)) aan een speaker hangen die alles afspeelt wat je op dat ding doet... go Bluetooth. Er zijn uitzonderingen mah dit is doorgaans wat je mag verwachten.

Bon, bluetooth dus. Na wat diepgaande research (ie. deze Charge 3 zag er gewoon het beste uit) kwam ik bij de JBL Charge 3 uit. Na bestelling werd deze 2 dagen eerder door CoolBlue geleverd. Geen idee hoeveel volk ze daar in hun magazijn hebben maar ze zitten niet stil.

Verpakking zegt veel en deze JBL houdt zijn bek niet. Magneet-clipjes, panoramaviews, laag na laag verpakking, het is allemaal top-notch. En zo ook de speaker, recht uit de box was ie 3 kwart opgeladen. Handleiding niet nodig, zet je bluetooth aan op je tablet of smartphone en connect. Dat is echt absoluut alles wat je met dit ding moet doen. Handleiding is compleet zinloos. Speaker voor noobs. Ideaal!

Geluid is prima, ik ben echt geen audiofiel, maar laten we eerlijk wezen, een audiofiel koopt geen dingen in dit segment. De JBL heeft geen buizen, geen gold plated connecties en zeer zeker geen overtreffende trap van bluetooth. Hij doet echt wat ie moet doen en voor zijn formaat doet ie voor mijn part zelfs meer dan dat.

Ik luister naar een vrachtlading (truckload klinkt zoveel beter) aan verschillende genres. Vooral vele metalsoorten mah ik ben niet vies van de dingen gemaakt in de jaren dat ik opgroeide. 70's, 80's (nah, niet echt), 90's, de jaren lang voor er van mij sprake was... 50's, 60's. Klassiek spul net zozeer als de meer intelligente dance muzak.

De Charge 3 presteert goed tot zeer goed over de collectie heen. Voor sommige brutal/tech death nummers vond ik de bas er zelfs iets over, voor de rest aan metal, een hoop dark tech, rap en 60's, 70's classics was ie meer dan schappelijk. Over de genres gezien, dikke voltreffer. Bas is er echt genoeg. ;) Verbazend wel voor een ding van deze omvang.

The fun stuff... dit ding zijn batterij is epic. 20 uur speeltijd claimen ze, voorlopig niet getest want ik speel nog op de original charge maar ik geloof ze graag. Nog beter, het is een 6000 mAh powerbank. Goed om je smartphone een keer of twee op te laden. Bedenk dat, opladen en via de speaker spelen tegelijkertijd. Ik heb hier nog een 14000 mAh powerbank van TP-Link en alhoewel heel handig komt daar geen noot muziek uit. Een speaker die je mobile kan opladen vind ik dan wel een dikke plus.

The fingerlicking stuff. Het is perfect mogelijk meerdere van deze Charge 3 speakers aan je tablet, mobile, whatever te hangen. Geen idee of je je ganse huis/strand/tuin wil voorzien van deze speakers maaaaaaar het kan. Does es gek.

Vooral veel potentiëel om je tuin te voorzien van geluid inclu je zwembad want hij is IPX7 ie. je mag hem een half uur verzuipen op 1 meter diep. Oh, een vette plus... je kan tot 3 tablets, phones whatever aan één speaker hangen. Lijkt evident maar is het niet in the real world. Dit was zelfs één van mijn must-haves.

Ook Siri en Google's Now tegenhanger zijn niet vies van deze speaker. Er zit een mic in (true story) en er is zelfs een JBL app die deze speaker zonodig van een update kan voorzien. Niet getest, mah ik geloof ze graag. Het zit'm in de kleine dingen. ;)

Kortweg, het ding heeft veel (te veel) oomph, gaat eindeloos mee, je kan hem verzuipen maar vooral, luister er muziek mee. Plus, hij kan je smartphone opladen. Ah jah, JBL is redelijk owned by Harmon. More bling bling. Enjoy!

Enig minpunt... Coolblue's 'afbeeldingen' optie is zachtjes gezegd voor verbetering vatbaar.

Anyways, poes, denkt dat speaker veels te klein is. ;)
http://www.borkborkbork.org/jabba-charge3.jpg

Score des avis 5 étoiles sur 5
5 / 5 étoiles
10/10

“Zeer degelijke speaker met een mooi en zuiver geluid”

Hans | En coloris: Bleu
 • Avantage :
  Zeer mooi en zuiver geluid
 • Avantage :
  Lange accuduur
 • Avantage :
  Mooi design
 • Avantage :
  Waterdicht en stofbestendig
 • Inconvénient :
  Geen minpunten, de speaker heeft alles wat ik van een goede Bluetooth speaker verwacht
Na de JBL Charge 3 ongeveer een week in mijn bezit te hebben, kan ik enkel concluderen dat dit een zeer goede speaker is. De koppeling via Bluetooth met gsm en computer verliep vlot. De speaker voelt heel degelijk aan, heeft een mooi design en levert een zeer mooi en zuiver geluid. De Charge 3 kan gemakkelijk een grote leefkamer vullen met dit mooi en zuiver geluid. Ook de bas is goed, niet te veel en niet te weinig. De speaker is ook waterdicht en stofbestendig. Dit zorgt er samen met het relatief hoge vermogen (voor zo'n kleine speaker) en de lange accuduur voor dat de speaker eveneens ideaal is voor buitengebruik. De JBL Charge 3 is dus zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een goede allround Bluetooth speaker.

Score des avis 5 étoiles sur 5
5 / 5 étoiles
10/10

“fantastische speaker!”

rudolf staal | En coloris: Bleu
 • Avantage :
  robuust
 • Avantage :
  prachtig geluid, ook de bassen
 • Avantage :
  lange levensduur accu
Voldoet compleet aan mijn verwachting. Hier krijgt u geen spijt van bij aankoop!

Donnez votre avis
Partagez votre avis et repartez peut-être avec 100 €

© 1999 - 2018 - Coolblue N.V.
Avis des clients : 9,1 / 10 - 12.784 avis