The website is in French. Would you rather see it in English?Avis

Filtrer par :
Filtrer par :
Malheureusement il n'y a pas encore d'avis disponibles dans votre langue pour le produit Philips 65OLED873.
Score des avis 4.2 étoiles sur 5
4.2 / 5 étoiles
8/10

“Mooie TV met kleine frustraties”

M. de B. |
 • Avantage :
  Design
 • Avantage :
  Ambilight
 • Avantage :
  Android TV
 • Inconvénient :
  Geluidskwaliteit
 • Inconvénient :
  Soms erg trage menu's
 • Inconvénient :
  Nutteloze extra afstandsbediening
Na 2 keer eerder een Philips Ambilight TV te hebben gehad, kocht ik 3 jaar geleden een Samsung LCD. Die beviel prima, maar ik miste toch het ambilight. Na wat speurwerk kwam ik bij deze uit en bestelde deze bij Coolblue. De bezorging was uitmuntend, 's avonds om 10 uur besteld en de volgende dag om 8 uur 's ochtends stonden de vriendelijke bezorgers al voor de deur! Kuddo's daarvoor!

Dan de TV zelf. Het is echt een prachtig met een mooie dunne rand. De TV zelf is echter niet echt dun doordat de speaker aan de achterkant zit. De voet is helemaal open wat er erg mooi uitziet maar het ook lastig maakt om kabels uit het zicht te houden. Bij andere TV's kun je het middelste gedeelte vaak gebruiken om kabels achter weg te werken, dat gaat bij deze TV niet. Ik heb dit opgelost door de kabels met een stukje tape langs de zijkant van de voet te laten lopen, dus probleem opgelost.

De beeldkwaliteit van de TV is perfect. Bij OLED tv's denk ik al snel aan merken als LG en Sony die alom geprezen worden, maar deze Philips doet daar niet aan onder. Mooie diepe kleuren met mooi hoog contrast en vele instellingen om tot het beste beeld te komen.

Een Unique selling point van deze TV, en meteen de reden waarom ik voor deze ben gegaan, is het ambilight. Als je eenmaal een tv met ambilight hebt gehad wil je waarschijnlijk nooit iets anders meer; het voegt zo veel sfeer en beleving toe! Zelfs als je via Android TV (wat geweldig is, veel beter dan het Tizen systeem wat mijn vorige Samsung had) via Spotify muziek luistert beweegt het ambilight mee met de muziek. Een soort instant club in je huiskamer. tevens zijn er veel instellingen waarmee je het ambilight helemaal naar wens kunt instellen; van een zachte gloed tot discotheek.

Zijn er dan geen minpunten? Jazeker wel... De menu's in deze TV zijn soms echt tergend traag. Of je nu instellingen wilt openen of de digitale TV gids wilt bekijken, het duurt allemaal erg lang, soms meer dan 10 seconden. Dat was bij de Samsung destijds wel anders. Hopelijk wordt dit op termijn nog via een update verholpen want dit is toch wel een minpunt,

De geluidskwaliteit van deze tv is echt matig. Nu is geluid over het algemeen nooit erg goed bij dit soort dunne panelen, maar dit is voor mij onder de maat. Gelukkig gebruik ik zelf altijd een soundbar dus dit is voor mij niet zo'n probleem. Als je een tv zoekt die uit zichzelf al mooi klinkt zou ik deze laten staan.

Je krijgt bij deze TV een soort extra design afstandsbediening, een soort langwerpige toverstaf, maar dat ding is echt nutteloos omdat je er bijna niets mee kunt tenzij je de TV via voice commands bedient. Verder kun je alleen kanalen wisselen (1 voor 1), het volume wijzigen of Android TV openen... Beetje karig.

Even kort samen gevat; Ik ben erg tevreden met deze TV en heb er veel plezier van. Als je op zoek bent naar iets nieuws, ga dan zeker eens voor een ambilight TV kijken om te ervaren wat het toe kan voegen. Zeker als je het bijvoorbeeld ook nog combineert met Philips hue lampen (het werkt allemaal naadloos samen). Wel hoop ik dat de trage menu's nog worden verholpen.

Donnez votre avis
Partagez votre avis et repartez peut-être avec 100 €

© 1999 - 2018 - Coolblue N.V.
Avis des clients : 9,1 / 10 - 12.540 avis