The website is in French. Would you rather see it in English?Avis

Filtrer par :
Filtrer par :
Malheureusement il n'y a pas encore d'avis disponibles dans votre langue pour le produit Pioneer VSX-933 AV Noir.
Score des avis 4.8 étoiles sur 5
4.8 / 5 étoiles
9/10

“Goede wifi versterker, helemaal 2018 ready”

Luc | En coloris: Noir
 • Avantage :
  Veel functionaliteit
 • Avantage :
  Chromecast built-in
 • Avantage :
  HDMI ARC icm Sony tv werkt goed
 • Avantage :
  Veel streaming connectiviteit
 • Inconvénient :
  Grafische interface 720p
Ik wilde eigenlijk de Pioneer VSX-932 kopen, maar deze was niet leverbaar en toen voor de 933 gekozen. Enige verschil volgens mij is dat de laatstgenoemde 2 HDMI poorten meer heeft en SONOS integratie. Die SONOS integratie kan overigens niet zelfstandig werken, maar heeft een SONOS Connect nodig. De integratie bestaat uit het feit dat de Pioneer via wifi 'weet' wanneer de Sonos Connect wordt geactiveerd en dan de Pioneer inschakelt en het juiste input kanaal selecteert. Ik gebruik dit verder niet.

De versterker was voor mij een vervanger van een oude 5.1 versterker icm een losse Chromecast audio. Lang getwijfeld en ook meerdere duurdere soundbars overwogen, maar uiteindelijk toch voor de maximale flexibiliteit gegaan. Al mijn speakers en subwoofer zijn al bedraad aangesloten, dus draadloze subwoofer of rear speakers heb ik niet nodig.

Het geluid van de Pioneer is een flinke verbetering ten opzichte van mijn oude versterker, ik had dit niet eens zozeer verwacht aangezien ik mijn oude speakers ging hergebruiken. Maar de Pioneer weet er toch een heel wat helderder en krachtiger geluid uit te persen.

Qua functionaliteit heeft de Pioneer alles wat ik wilde: 7.1 Atmos/HDMI ARC/HDMI passthrough/Chromecast built-in. De Chromecast werkt prima en heeft ook ondersteuning voor multi-room icm andere Chromecast built-in speakers. Het display toont ook de artiest en de titel van de muziek. Belangrijk voor mij was ook dat netwerk standby wordt ondersteund, zodat de versterker altijd beschikbaar is om naar te casten. Iets wat bijvoorbeeld de Europese versie van de Sony STR-DN1080 niet levert.

Ik heb hem aangesloten op mijn de HDMI ARC poort van mijn Sony 4K TV en dit werkt tot nu toe goed. Ook vindt ik het fijn dat de versterker zichzelf na 20 inactiviteit uitschakelt. Al met al zorgt dit ervoor dat ik eigenlijk de afstandbediening van de Pioneer bijna nooit nodig heb, omdat hij automatisch aan en uit wordt gezet en op het juiste kanaal springt.

Een paar (kleine) nadelen zijn er uiteraard ook. De stappen in volume vind ik erg klein, waardoor je erg vaak op de plus moet drukken om het geluid wat harder te zetten. Verder vind ik de HDMI-CEC integratie met bijvoorbeeld mijn TV niet geweldig. Als ik het volume van mijn TV verander, kan je dat laten doorsturen naar de Pioneer, maar dit werkt erg traag en blijft dan ook naijlen. Dit heeft volgens mij vooral met HDMI-CEC te maken, want ik heb met andere aparaten ook gemerkt dat dat traag is. Ik heb nu mijn TV afstandbediening zo ingesteld dat de volumeknoppen gewoon direct de Pioneer bedient ipv via de TV/HDMI-CEC.

Al met al ben ik erg tevreden over de versterker en de geleverde functionaliteit. Ook vind ik het een prettig idee dat er erg veel streaming opties worden geleverd. Ik gebruik nu Google Chromecast, maar wellicht verandert dat ooit en dan heb ik nog een hoop opties over.

Score des avis 4.4 étoiles sur 5
4.4 / 5 étoiles
8/10

“Topper”

GESQUIERE PATRIEK | En coloris: Noir
Waar voor je geld

Donnez votre avis
Partagez votre avis et repartez peut-être avec 100 €

© 1999 - 2018 - Coolblue N.V.
Avis des clients : 9,1 / 10 - 12.706 avis