The website is in French. Would you rather see it in English?Avis

Filtrer par :
Filtrer par :
Malheureusement il n'y a pas encore d'avis disponibles dans votre langue pour le produit Vogel's EPC 6545.
Score des avis 5 étoiles sur 5
5 / 5 étoiles
10/10

“Stevig en eenvoudig te monteren”

M. Wouters |
Deze montagekit is inderdaad eenvoudig te monteren met slechts 2 grote vijzen. De kit is gemaakt met stevig materiaal. Het bolvormig scharnier laat toe de projector in eender welke richting vast te zetten, zeer handig. Hij werd me aangeraden in het Sony center waar ik mijn projector kocht, echter op beamercenter.be was hij goedkoper en had ik hem de dag na bestelling!

Score des avis 2.2 étoiles sur 5
2.2 / 5 étoiles
4/10

“Afrader. Lastige installatie, niet goed vast te zetten.”

Wouter |
 • Avantage :
  Eenvoudig vast te schroeven
 • Avantage :
  Stevige kwaliteit
 • Inconvénient :
  Lastig waterpas vast te zetten
 • Inconvénient :
  Lastige installatie
 • Inconvénient :
  onduidelijke instructies
In het kort: De beugel is lastig te installeren. Het vastschroeven aan het plafond is zeer eenvoudig, maar de bevestiging van de beugel aan de beamer is een uitdaging. Goed waterpas vastzetten is ook lastig, omdat bij het vastzetten van de ‘schuif’ de beamer weer een klein beetje verplaatst.

Review: Samen met mijn beamer deze beugel gekocht, omdat hij goede review had. Ik vond de prijs al wat aan de hoge kant, maar wilde natuurlijk wel dat de beamer goed vast, stabiel en recht hing, dus de investering waard. Bij het openmaken van de doos valt op dat er heel veel onderdelen bij de beugel set zitten. Schroeven, ringen, kapjes, klemmen. De handleiding is niet duidelijk genoeg om hier direct wijs uit te worden. De tekeningen zijn onduidelijk, en er zijn geen geschreven instructies. Het vastschroeven van de beugel aan het plafond is nog eenvoudig. 2 flinke schroeven, en hij hang muurvast. Ik zou hier met mijn volle gewicht aan kunnen hangen vermoed ik. Na flink wat geklungel om de klemmetjes, schroeven en kapjes aan de beamer te bevestigen, begon het echte gehannes. Met een kostbare beamer boven het hoofd trachten deze op de ‘bolÂ’ te klemmen en vast te draaien was bijna een onmogelijkheid. Op één moment dacht ik dat de beamer hing, maar viel hij bijna op de grond omdat hij toch niet helemaal zat vastgeklemd.

Uiteindelijk hing de beamer, maar niet helemaal recht. Omdat het me toch ging irriteren na een week of twee, probeerde ik hem opnieuw recht te hangen, waarbij 1 van de schroefpunten op de beamer loskwam. Heb hem verwijderd van de beugel, en opnieuw bevestigt maar nu zonder de plastic ‘sier’ kapjes op de klemmen en door hem naar eigen inzicht in plaats van zoals in de instructies omschreven op te hangen. Nu hing hij eindelijk stevig vast. Maar nog niet recht. Het vervelende aan de beugel is het ‘schuif’ systeem om het vast te klemmen. Als de schuif los staat is de beamer fantastisch in alle hoeken in te stellen. Maar als je dan de schuif vastzet, verplaatst dit de beamer weer een klein beetje, waardoor hij niet meer in de juiste hoek, of waterpas hangt. Uiteindelijk vond ik dat als je de schuif vast zet, en dan de beamer weer een klein beetje probeert te verstellen, je het beste resultaat krijgt.

Eindoordeel: Ik zou nu nog wat meer investeren in een betere beugel, en kan deze niet aanraden. Voor de compleetheid, ik ben niet de meest handige ‘doe-het-zelfer’, dus eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat het ook aan mij kan liggen, maar ik ben zeker geen complete idioot met 2 linkerhanden. De tekeningen in de instructies waren voor mij in ieder geval niet voldoende, de kunststof ‘ring’ op de beugel is lastig te verwijden (en het is onduidelijk of dit wel moet om de beugel op te kunnen hangen), en het instellen en perfect waterpas hangen is nagenoeg onmogelijk.

Score des avis 4.4 étoiles sur 5
4.4 / 5 étoiles
8/10

“Zeer nette beugel met veel instelmogelijkheden en quickrelea”

Jorrit |
 • Avantage :
  Quickrelease
 • Avantage :
  Plafondkap
 • Inconvénient :
  positioneren van beugel bij kleinere projector
Een mooie subtiele beugel, mede door kleurgebruik, nette afwerking en doordat met deze beugel de projector dicht bij het plafond kan worden geplaatst.

Bij een kleinere projector die ik gebruik (Optoma HD26) was het in eerste instantie lastig de beugel goed te plaatsen.

Na wat proberen besloten het direct op de cirkel te bevestigen zonder de extra "pootjes" te hoeven gebruiken (scheelt ook weer ook weer 1,5 cm). Daarbij de projector gezien het minimale gewicht aan 2 bouten ipv 3 te bevestigen. (Dit overigens wel met langere eigen bouten moeten doen)

Score des avis 4 étoiles sur 5
4 / 5 étoiles
8/10

“Perfect voor je plafond”

Christian Lecomte |
Prachtige oplossing om je beamer héél dicht tegen het plafond te krijgen. Het goed richten van je beamer kan dan wel een tijdje in beslag nemen, het resultaat is perfect.
Een aanrader!

Score des avis 4.4 étoiles sur 5
4.4 / 5 étoiles
8/10

“Goede oplossing”

Dimitrios Ioakeimidis |
Ik heb de Beamer-beugel via Cool Blue gekocht. Het beamer past goed in de beugel en zit er vast op de plafond. Geen probleem gehad

Score des avis 5 étoiles sur 5
5 / 5 étoiles
10/10

“5 min' werk en alles hing op”

rik wieers |
5 min' werk en alles hing op

Score des avis 5 étoiles sur 5
5 / 5 étoiles
10/10

“Een zeer goede mount!”

Frederick Giët |
 • Avantage :
  Compact
 • Avantage :
  Eenvoudig te plaatsen
 • Avantage :
  Eenvoudig en flexibel in gebruik
 • Avantage :
  Prijs
Uitzicht: zeer tevreden

Ik vind het belangrijk dat de projector zo dicht mogelijk tegen het plafond hangt en dat je dus geen lelijke constructies ziet. Na heel wat opzoekwerk bleek dit de enige mount te zijn die hieraan voldoet. De mount zelf is zeer klein en zit ook weggedoken achter de projector.

Plaatsing: zeer tevreden

Het plaatsen van de mount en het ophangen van de projector ging zeer vlot! Het was enkel wat zoeken naar hoe de drie armen van de mount aan de projector konden gekoppeld worden, dit doordat er heel wat gaten voorzien zijn op de projector (EPSON TW3200) zelf.

Gebruik: zeer tevreden

De mount laat zich zeer vlot richten en blokkeren. Ook is het heel eenvoudig om je projector los te maken en terug op te hangen.

Prijs: zeer tevreden

Score des avis 4 étoiles sur 5
4 / 5 étoiles
8/10

“montage vogel + benq w1080st”

Lieven |
 • Avantage :
  verschillende maten vijzen bijgeleverd
 • Avantage :
  materiaal voelt stevig aan
 • Inconvénient :
  moeilijk 100% centraal op deze beamer te monteren
De montage van de projector aan de beugel was een beetje onduidelijk en moeilijk om het aanhechtingspunt 100% in het midden van de beamer te krijgen.

Momenteel hangt het toestel aan een gyproc plafond met deze beugel, hopelijk voor een lange tijd.

Score des avis 5 étoiles sur 5
5 / 5 étoiles
10/10

“zeer tevreden”

Peter Van der Putten |
Pakket werd snel geleverd zoals beloofd.
De set bevat alle moeren voor montage.
Het even uitzoeken om de juiste positie te vinden om de beugel aan de projector te monteren, maar dan is het eenvoudig en snel te monteren.
Het resultaat is prima, de projector hangt netjes aan het plafond. Bijkomend voordeel is dat je de ventilator (die al stil is) nog minder hoort.

Score des avis 5 étoiles sur 5
5 / 5 étoiles
10/10

“Goed product”

Rutger Nieuwkamp |
 • Avantage :
  Makkelijk beamer eraf te halen of erop te plaatsen
 • Avantage :
  Degelijke kwaliteit
 • Avantage :
  Eenvoudige montage
 • Inconvénient :
  Wat prijzig
Eenvoudig de beamer eraf te halen of erop te plaatsen

Donnez votre avis
Partagez votre avis et repartez peut-être avec 100 €

© 1999 - 2018 - Coolblue N.V.
Avis des clients : 9,1 / 10 - 12.706 avis