The website is in French. Would you rather see it in English?


Écrit par Emmie

5 tips voor het beheren van mijn agenda op mijn Apple Watch

Als het aankomt op het plannen van afspraken komt mijn Apple Watch altijd van pas. In dit artikel geven we je 5 tips voor het beheren van je agenda op je Watch zodat je nooit meer een belangrijke afspraak mist en optimaal gebruik maakt van je tijd.

1. Vul de agenda app op je iPhone volledig in

De weergave van de agenda op Apple Watch lijkt misschien wat minimalistisch, maar als je klikt op de afspraken op Apple Watch komt er veel meer informatie tevoorschijn. Het is dus handig om de agenda app op je iPhone of Macbook volledig in te vullen, zodat je ook op je watch zoveel mogelijk informatie ziet verschijnen.

2. Personaliseer de weergave van je agenda

Drukke dag voor de boeg? Verander de weergave van je agenda dan van de lijst- naar de dagweergave. Druk daarvoor stevig op het display van je Apple Watc, kies voor de optie 'dag' en scroll met de kroon door alle activiteiten die voor die dag gepland zijn.

3. Vraag Siri om hulp

Als er iemand is die altijd voor je klaar staat, dan is het Siri. Wil je weten of je komende week belangrijke afspraken hebt staan, of ben je vergeten wat je gepland had staan? Vraag Siri dan bijvoorbeeld: 'Heb ik afspraken vandaag?'

4. Experimenteer met apps

Buiten de standaard agenda applicatie van Apple zijn er genoeg leuke en interessante alternatieven te vinden in de App Store. Denk bijvoorbeeld aan de alom geprezen app 'Fantastical 2'. Met die app breng je bijvoorbeeld kleurcoderingen aan of synchroniseer je jouw agenda met de agenda's van je vrienden of collega's.

5. Zet de meldingen van de agenda app aan

Zie jij in je drukke agenda soms door de bomen het bos niet meer? Controleer dan of de meldingen voor de agenda app op je Apple Watch ingeschakeld zijn. Het horloge trilt dan licht om je te herinneren aan afspraken zodat je geen afspraken vergeet of te laat komt.


© 1999 - 2020 - Coolblue N.V.
Avis des clients : 9,3 / 10 - 9.140 avis