Sinner Toxic S Black + Double Red Revo Lens

Sinner Toxic S Black + Double Red Revo Lens
Plus jamais disponible
Voir ci-dessous les alternatives

Ce produit a pris sa retraite. Heureusement nous lui avons trouvé un remplaçant, qui lui est disponible. Découvrez notre assortiment et sélectionnez le produit qui vous convient.


Avantages et inconvénients

D'après notre expert lunettes de ski
 • Avantage :
  Dankzij de antifog coating heb je minder kans op beslagen glazen.
 • Avantage :
  De schuimlaag voert vocht af en geeft extra comfort.
 • Avantage :
  Het hypoallergene schuim vermindert de kans op irritaties.
 • Inconvénient :
  Het model houdt geen rekening met brildragers.
Expert-produits lunettes de ski


Met de Sinner Toxic S skibril heeft jouw jonge, stoere wintersporter goed zicht op de piste en verder. De bolvormige, sferische lens zorgt voor een breed gezichtsveld. Een bolvormige lens zorgt er bovendien voor dat lichtinval niet doorbroken wordt, waardoor je een realistisch beeld hebt van diepte en contrasten. De skibril heeft ventilatiegaten, een dubbele lens en een antifog coating om condensvorming te voorkomen. Hierdoor heeft je kind altijd helder zicht. Dankzij de hypoallergene schuimlaag aan de binnenkant van het frame zit de skibril de hele dag comfortabel op het gezicht.

Double Red Revo Lens

De Sinner Toxic S wordt geleverd met de Red Revo Lens met antifog coating tegen condens. Deze rode lens filtert blauw licht waardoor je beter contrasten waarneemt op de piste. De luchtlaag tussen de dubbele lens functioneert als een buffer tussen de warme lucht in de bril, en de koude lucht buiten. Hierdoor heb je nog minder kans op beslagen glazen. Hij laat slechts 15% licht door en valt hierdoor in categorie 3. Dit betekent dat hij geschikt is voor gebruik onder zonnige omstandigheden.


Inclus par défaut

 • Étui de rangement

Aucun avis pour le moment


© 1999 - 2019 - Coolblue N.V.
Avis des clients : 9,1 / 10 - 12.785 avis