The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Info over LG tv's

LG heeft allerlei televisies in het assortiment: van OLED tot LED-LCD en van Ultra HD tot HD Ready. De Koreaanse fabrikant is de enige die OLED tv's maakt. Op deze pagina lees je meer over deze techniek en over het smart platform WebOS. Onderaan de pagina vind je een overzicht van alle typen LG tv's.

OLED

oled tv

Een OLED tv werkt anders dan een gewone, LED-LCD televisie. Je kunt een OLED paneel zien als een poster waarop miljoenen beeldpuntjes geprint zijn. De tv stuurt de kleur en helderheid van elk puntje apart aan. Je ziet daardoor een realistisch, kleur- en contrastrijk beeld. Vooral bij donkere scènes in films en series zie je het verschil tussen een OLED tv en een LED-LCD tv duidelijk.

Advies over OLED

Bekijk alle OLED tv's

WebOS

lg smart

Bijna alle smart tv's van LG werken met het gebruiksvriendelijke WebOS. Dit smart platform werkt met gekleurde kaarten die je oproept aan de onderkant van het scherm. Je schakelt gemakkelijk tussen apps, gekoppelde apparaten en instellingen. Door de volgorde van de kaarten aan te passen zet je het belangrijkste vooraan. Zo vind je in een handomdraai wat je zoekt.

Bekijk alle LG smart tv's


© 1999 - 2018 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 18.028 beoordelingen