The website is in Dutch. Would you like to translate it to English?


Alles over Miele TwinDos

Miele TwinDos

Of het nu gaat om bonte of witte was: het Miele TwinDos systeem past de dosering van je vloeibaar wasmiddel geheel automatisch op het wasgoed aan. Dit is beter voor het milieu en je portemonnee, en je bent met 1 druk op de knop verzekerd van schoon wasgoed. Koud kunstje.

Het TwinDos systeem doseert automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel. De wasmachine houdt hierbij rekening met de hoeveelheid wasgoed in de trommel, de hardheid van het water - hoe meer kalk, hoe meer wasmiddel je nodig hebt - en de vuiligheidsgraad van het wasgoed. Met het automatische TwinDos doseersysteem bespaar je tot wel 30% aan wasmiddel.

Het TwinDos systeem maakt gebruik van twee aparte cartridges, waardoor je alle soorten wasgoed grondig schoon krijgt: van wit tot bont en van groot beddengoed tot fijne blousejes. Je gebruikt het TwinDos systeem met het 2-fasen-wasmiddel van Miele - UltraPhase 1 en UltraPhase 2 - of je vult 2 lege cartridges met je favoriete wasmiddel of wasverzachter. Het wasmiddel wordt altijd in de juiste hoeveelheid, maar ook op het juiste moment tijdens het wasprogramma gedoseerd.

Met één druk op de knop

Met het TwinDos systeem doseer je de juiste hoeveelheid wasmiddel met 1 druk op de knop. Je hoeft dus nooit meer na te denken over hoeveel wasmiddel je in de lade doet. Bovendien is de automatische wasmiddeldosering van TwinDos een gemakkelijke manier om langer met het wasmiddel te doen, maar ook om kalkaanslag in de wasmachine te voorkomen.


© 1999 - 2018 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,1 / 10 - 12.949 beoordelingen