The website is in Dutch. Would you like to translate it to English?


Alles over Miele W1 Classic

De wasmachines uit de Miele W1 Classic serie zijn ideaal wanneer je gaat verhuizen of samenwonen, en een wasmachine zoekt waar je een lange tijd mee vooruit kunt. Zonder poespas, maar wel met het gebruiksgemak, de kwaliteit en de duurzaamheid van een Miele wasmachine.

SoftCare SoftCare trommel

Door wrijving met de trommel kan je wasgoed tijdens het wassen kreuken en beschadigen. De wastrommels van de wasmachines uit de Miele W1 Classic serie hebben een unieke honingraatstructuur, waardoor er een dun laagje water tussen je wasgoed en de trommel ontstaat. Zo 'glijdt' het wasgoed langs de trommel en voorkom je dat je kleding kreukt of slijt.

Miele Honingraat wastrommel

Miele CapDosing

Wil je zeker weten dat je favoriete zijden jurkje weer helemaal gaaf uit de wasmachine komt? Gebruik dan Miele CapDosing. De speciale CapDosing-capsules passen precies in de wasmiddellade, waarna de wasmachine het wasmiddel of de wasverzachter helemaal automatisch en op het juiste moment doseert.

Miele capdosing

Energiezuinig

Wasmachines uit de Miele W1 Classic serie beschikken allemaal over het A+++ energielabel. Ook met koud wassen krijg je jouw kleding grondig schoon, en dankzij de beladingsherkenning wordt het water- en energieverbruik precies op het wasgoed aangepast. Dankzij de watersensor gebruik je geen druppel water teveel. En de koolborstelloze ProfiEco motor is zuinig, stil en slijtvast.

Spaarvarken


© 1999 - 2018 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,1 / 10 - 12.949 beoordelingen