The website is in Dutch. Would you like to translate it to English?


Alles over Miele wasmachines

Een wasmachine waar je nog jaren mee vooruit kunt: daar staat Miele voor. Maar dat oerdegelijk niet hetzelfde is als oer-ouderwets, bewijst dit merk ook. Miele vernieuwt namelijk al 116 jaar. Elke dag een beetje schoner, zuiniger en comfortabeler... Immer besser! Lees verder om te ontdekken hoe Miele ervoor zorgt dat je wasgoed altijd schoon en fris uit de wasmachine komt.

Miele W1 Classic

De wasmachines uit de nieuwe Miele Classic serie kun je beschouwen als het instapmodel van Miele. Zonder poespas, maar wel met het bijzondere gebruiksgemak, de kwaliteit en de duurzaamheid van een Miele wasmachine. Deze W1 Classic wasmachines beschikken over wasprogramma's voor uiteenlopende soorten wasgoed, zijn energiezuinig in het gebruik en voorzien van een kledingbeschermende SoftCare trommel. Zo weet je zeker dat je wasmachine - én je kleding - nog jaren meegaat.

Miele TwinDos Miele W1 TwinDos

Miele wasmachines met TwinDos stemmen de hoeveelheid wasmiddel of wasverzachter automatisch af op de hoeveelheid wasgoed en de vuiligheidsgraad ervan. Zo weet je zeker dat je wasgoed grondig schoon wordt, zonder dat je te veel wasmiddel gebruikt. TwinDos wasmachines zijn voorzien van 2 cartridges onderin de wasmachine.

Miele TwinDos

Miele W1 PowerWash 2.0

Miele wasmachines met PowerWash 2.0 wegen het wasgoed in de trommel door het kort te centrifugeren. Daarna wordt er, terwijl de trommel blijft draaien, water overheen gesproeid. Door het centrifugeren wordt het water weer snel aan het wasgoed onttrokken en vervolgens opnieuw over het wasgoed gesproeid. Deze cyclus herhaalt zich tot het wasgoed gelijkmatig is bevochtigd. Veilig voor je kleding en energiezuinig.

Installatie Miele TwinDos


© 1999 - 2018 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,1 / 10 - 12.949 beoordelingen