The website is in Dutch. Would you like to translate it to English?


Samsung Lifestyle tv's

Bij een televisie denk je al snel aan een zwart, plat apparaat dat een prominente plek in je woonkamer inneemt. De lifestyle televisies van Samsung bewijzen dat dit anders kan. Zo hang je The Frame als een schilderij aan de muur. Als je de tv uitzet, toont hij in de Art Mode automatisch een kunstwerk. De Serif tv is ontworpen als meubelstuk, waardoor hij naadloos opgaat in je interieur.

Serif tv - minimalistisch design

Serif

Als je de Serif televisie vanaf de zijkant bekijkt, lijkt hij op de hoofdletter I. Plaats boeken of andere accessoires op de platte bovenzijde zodat je de tv integreert met de rest van je interieur. De tv wordt geleverd met een afdekplaat van zacht textiel. Hiermee werk je de aansluitingen aan de achterkant netjes weg. Op deze manier maakt het niet uit vanaf welke hoek je naar de tv kijkt, het ontwerp ziet er altijd strak uit. Bevestig het 40 of 32 inch model op de meegeleverde pootjes en zet hem op de ideale kijkhoogte.

Gebruiksvriendelijk en overzichtelijk

Serif

Het menu van de Serif tv verschijnt in verticale vlakken als een gordijn over het beeld. Op de achtergrond zie je een abstracte weergave van het programma waar je op dat moment naar kijkt. De afstandsbediening heeft enkel de belangrijkste knoppen en een pointer, hiermee navigeer je eenvoudig door alle extra functies. Denk aan een Bluetooth speaker, fotogalerij of digitale klok. Gebruik je liever een app, zoals YouTube? Activeer dan de smart tv functies. Je gebruikt 1 afstandsbediening voor de tv en je aangesloten randapparatuur.

Bekijk de Samsung Serif tv

The Frame - als een lijst aan de wand

The Frame

The Frame is slechts 4,3 centimeter dik en wordt geleverd met een stijlvolle lijst. Maak een keuze uit verschillende kleuren en geef de tv het uiterlijk dat bij je woonkamer past. Met de meegeleverde 'no gap' muurbeugel hang je de televisie strak tegen de muur, net als een echt schilderij. Je verbindt al je randapparatuur met de One Connect Box. Vervolgens sluit je deze switch aan op de tv, waarna er slechts 1 aansluitkabel langs de muur hangt.

Bekijk kunst of foto's in de Art Modus

the frame

Als je geen tv kijkt, geef je met de Art modus een foto of schilderij naar keuze weer. Hierdoor hangt er nooit een zwart scherm in je kamer. Kies uit meer dan 100 verschillende kunstwerken, meer dan 450 werken uit de online Art Store of toon je eigen foto's. Kijk je liever naar je eigen afbeeldingen, dan stuur je ze via de Smart View app naar het scherm. De ingebouwde sensor past de schermhelderheid en kleurwarmte naar de omgeving aan. Hierdoor lijkt de afbeelding extra realistisch.

Bekijk de Samsung The Frame


© 1999 - 2018 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,1 / 10 - 12.949 beoordelingen