The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Alles over Samsung QLED

Met een Samsung QLED tv kijk je naar een levensechte beeldkwaliteit. Dankzij een verbeterde vorm van de Quantum dot technologie leveren deze tv's een kleurvolume van 100 procent. Dit betekent dat de kleurtinten van je favoriete film of serie er tot in de kleinste details natuurgetrouw uitzien. Naast krachtige beeldprestaties is een QLED tv van alle gemakken voorzien. Zo sluit je met slechts 1 kabel al je randapparatuur aan op de tv. Je bedient deze apparaten met de Premium One Remote of de Smart View app voor je smartphone.

Meer dan 1 miljard kleuren

samsung qled

De QLED tv's beschikken over de Quantum dot technologie. Piepkleine nanokristallen zetten licht om in intense en perfecte kleuren. Zowel tijdens donkere als lichte filmscènes is elke kleurtint duidelijk zichtbaar. De tv's bereiken een maximale helderheid van 1.500 tot 2.000 nits. Dit is 5 keer zo helder als het beeld van een standaard LED tv. Gecombineerd met het sterke contrast en de grote kijkhoek is het beeld onder elke omstandigheid zuiver en natuurgetrouw. Op het scherm zit een speciale laag die reflecties neutraliseert. Hierdoor wordt het contrast of de helderheid nooit aangetast.

1 kabel voor je randapparatuur

samsung qled

Zeg vaarwel tegen een wirwar aan kabels. Op de One Connect Box sluit je al je randapparatuur aan, zoals je Blu-ray speler of spelcomputer. Je verbindt deze box via een dunne en transparante kabel, de Invisible Cable, met je tv. Op deze manier hangen er niet allerlei draden langs je tv en plaats je elk apparaat netjes uit het zicht. Met de optionele No Gap muurbeugel hang je de tv strak tegen de muur, net als een fotolijst. De montage kost slechts 3 stappen: installeer de beugel, bevestig de ophangkit aan de tv en hang de tv aan de wand.

1 afstandsbediening

one remote samsung

Dankzij de Premium One Remote zoek je nooit meer naar de juiste afstandsbediening. Hiermee bedien je niet alleen de televisie, maar elk apparaat dat je op de tv aansluit. Zo heb je de functies van alle apparaten binnen handbereik. Met de Smart View app bedien je de tv met je smartphone en stuur je opgeslagen beelden naar het scherm. Verbind de tv met internet en krijg toegang tot de smart tv functies. De Smart Hub brengt al je entertainment samen op 1 plek. Via een overzichtelijk menu schakel je eenvoudig tussen live tv, games en websites.

Wil je op specificaties filteren en zo de beste QLED tv voor jou vinden? Bekijk dan de keuzehulp met alle QLED televisies.

Bekijk alle Samsung QLED tv's


© 1999 - 2018 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 18.028 beoordelingen