The website is in Dutch. Would you like to translate it to English?


Samsung QuickDrive

Samsung QuickDrive2

Met een Samsung QuickDrive wasmachine was je een volle trommel wasgoed binnen 66 minuten weer schoon. Je bespaart hiermee niet alleen tijd, maar ook water en energie. De nieuwe Samsung QuickDrive wasmachines zijn sinds maart 2018 verkrijgbaar.

Samsung QuickDrive

QuickDrive is de nieuwste techniek van Samsung op het gebied van wassen. Een extra plaat achter de trommel draait tijdens het wassen in een andere richting dan de trommel. Hierdoor verdwijnt vuil sneller uit je kleding omdat de je wasgoed niet alleen van boven en naar onder beweegt, maar ook van voor en naar achter. Dit is mogelijk door de 2 afzonderlijke motoren in de wasmachine.

Snel en zuinig wassen

Samsung QuickDrive wast niet alleen sneller, maar ook energiezuiniger. QuickDrive bereikt hetzelfde wasresultaat 2 keer sneller dan bij een standaard programma. Ook vermindert de techniek het energieverbuik met 20%. QuickDrive werkt automatisch bij het Superspeed-, eco-, en katoenprogramma. Voor delicate kledingstukken, zoals wollen truien, gebruikt de wasmachine één beweging.


© 1999 - 2018 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,1 / 10 - 12.949 beoordelingen