The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Info over Samsung tv's

Samsung heeft haar aanbod van televisies opgedeeld in Quantum dot toestellen en UHD-FHD toestellen. Hieronder leggen we je uit hoe de Quantum dot televisies zich onderscheiden van de andere toestellen en laten we zien welke lijnen er allemaal zijn.

QLED

samsung qled

De meest recente Samsung QLED tv's vormen het topsegment van Samsung. Ze vertegenwoordigen het beste dat ze op dit moment hebben op het gebied van tv's. Alle QLED tv's hebben een verbeterde Quantum dot display: een scherm met een extra laag nanokristallen. Hierdoor bereiken ze een kleurvolume van 100%. Dit levert een extra realistische beeldweergave op. Naast het grote kleurbereik, bieden de QLED's een hogere helderheid. Ook in een felverlichte kamer. Ze hebben namelijk een maximale helderheid van 1500 tot 2000 cd/m2. Bij de SUHD tv's is dit maximaal 1000 cd/m2.

Bekijk alle QLED tv's

Premium UHD

samsung uhd premium

In februari 2017 introduceerde Samsung niet alleen zijn QLED modellen. Ook Samsungs Premium UHD tv's, de M serie, kreeg zijn entree. Door de Dynamic Crystal Color techniek hebben de beelden dynamische en kristalheldere kleuren. Dit levert levendige beelden op. De Premium UHD modellen hebben een maximale helderheid van maximaal 1000 cd/m2. De donkere delen van het beeld worden gecreëerd door een combinatie van Local Dimming en een speciale laag op het scherm die reflecties vermindert. Door de accurate zwartweergave en het grote contrast zie je ook tijdens donkere scènes veel details.

Bekijk alle Samsung Premium UHD tv's

UHD

UHD samsung

Dankzij de Active Crystal Color techniek hebben de UHD modellen 20% meer kleurbereik dan de Full HD voorgangers. Hierdoor worden kleuren nog realistischer weergegeven. De Local Dimming techniek zorgt voor een optimale zwartweergave, kleuren, lichtsterkte en scherpte. Hierdoor heb je extra scherpe beelden. Samsungs KS (UHD) modellen hebben net als de QLED tv's een Quantum dot paneel. Zo beschikken ook de UHD tv's over de HDR technologie. Oftewel, je mag rekenen op meer details. Meer weten over HDR?

Lees meer over HDR

Full HD

samsung full hd

Met Samsungs Full HD tv's bekijk je haarscherpe beelden. Een fragment met Full HD kwaliteit is vijf keer scherper dan wanneer het beeld de HD Ready resolutie heeft. Zo beschikken de meeste modellen over de Wide Colour Enhancer techniek van Samsung. Met deze techniek heeft het beeld veel detail en kleuren. De Full HD tv's beschikken allemaal over smart tv waarmee je toegang hebt tot apps en online video's zoals Netflix en YouTube.

Bekijk alle Samsung tv's


© 1999 - 2018 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 18.028 beoordelingen