The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Alles over Tech 21

Header Tech21

Het Britse merk Tech21 maakt telefoonhoesjes en screenprotectors met als doel de beste bescherming voor jouw smartphone te bieden. Dit doen ze door te experimenteren met verschillende materialen en alle producten uitgebreid te testen. Zo zijn de hoesjes bijvoorbeeld gemaakt van FlexShock of BulletShield materiaal, dat je toestel optimaal beschermt tegen vallen of stoten.

Meer: Tech21 telefoonhoesjes | Tech21 screenprotectors | Alle telefoonhoesjes | Alle screenprotectors | Alle accessoires

Uitgebreid getest

Tech21 laat alle hoesjes en screenprotectors die ze maken 20 keer wetenschappelijk testen door het onafhankelijk testinstituut National Physical Laboratory (NPL). De experts van het NPL testen bijvoorbeeld vanaf welke valhoogte je smartphone beschermd wordt en of een hoesje de signaalkwaliteit van de wifi of bluetooth op je smartphone niet verstoort. Ook controleren ze of je de knopjes en uitsparingen eenvoudig kunt gebruiken als het hoesje om je toestel zit. Afhankelijk van het type hoesje dat je kiest, beschermt een Tech21 hoesje je apparaat tegen val-, kras- en stootschade.

FlexShock materiaal

Tech21 heeft jarenlang onderzoek gedaan naar welk materiaal de beste bescherming biedt tegen val- en stootschade. Dit resulteerde in de ontdekking van FlexShock. Dit materiaal is gemaakt van polymeer en is specifiek ontwikkeld voor impactbescherming. FlexShock absorbeert en verspreidt de kracht van de val, zodat je toestel niet beschadigt. Daarnaast zijn hoesjes voorzien van FlexShock dunner en lichter dan hoesjes met een vergelijkbaar beschermingsniveau. Wil jij je geen zorgen meer maken als je telefoon per ongeluk uit je handen glijdt? Ga dan voor een Tech21 hoesje gemaakt van FlexShock.

Tech21 flexshock materiaal

Tech21 telefoonhoesjes

De hoesjes van Tech21 zijn gemaakt van wetenschappelijk geteste materialen. Een voorbeeld hiervan is FlexShock, dat schokken absorbeert bij vallen of stoten. Afhankelijk van het type hoesje dat je kiest, is je smartphone beschermd tegen een val van 2 meter hoogte. Een ander voordeel van de Tech21 hoesjes is dat ze naadloos op je toestel aansluiten. Zo weet je zeker dat jouw smartphone stevig verpakt zit. Alhoewel bescherming bij Tech21 voorop staat, zijn de hoesjes ook voorzien van creatieve designs. Zo is een hoesje niet alleen functioneel, maar verfraait het ook je toestel. Als je voorkeur uitgaat naar een transparant hoesje, dan kies je voor de Impact Clear of Pure Clear.

Tech21 telefoonhoesjes

Tech21 screenprotectors

Naast de zij- en achterkant wil jij het scherm van je smartphone natuurlijk ook beschermen tegen krasjes en deukjes. Gelukkig produceert Tech21 ook screenprotectors. Deze zijn deels van BulletShield materiaal gemaakt, dat ook in kogelwerend glas wordt gebruikt. De screenprotectors zijn UV bestendig en worden minder snel geel. Ze zijn ook flinterdun, waardoor je nauwelijks merkt dat er een screenprotector op je toestel zit. Dankzij de handige tools die worden meegeleverd, breng je de screenprotector moeiteloos en bubbelvrij aan. De screenprotector is, afhankelijk van het type dat je kiest, voorzien van een zelfhelende toplaag. Hierdoor worden krasjes hersteld.

Tech21 telefoonhoesjes

© 1999 - 2018 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,1 / 10 - 12.540 beoordelingen