Afficher Coolblue en Français? | Non

Dyson Cyclone V10

Dyson V10 header

Dyson introduceert de nieuwe serie steelstofzuigers: Dyson Cyclone V10. De V10 motor zorgt voor een hoge zuigkracht. Zo hoog, dat Dyson met deze steelstofzuigers de zuigkracht van een sledestofzuiger evenaart. Daarnaast hebben deze nieuwe steelstofzuigers 3 verschillende standen. Hierdoor heb je altijd de juiste hoeveelheid zuigkracht voor de stofzuigklus. Op deze pagina vertel ik je meer over deze nieuwe Cyclone steelstofzuigers van Dyson.


Bekijk de Dyson Cyclone V10 steelstofzuigers

Dyson V10 motor

Zuigkracht van een sledestofzuiger

De krachtige V10 motor zorgt voor een hogere zuigkracht dan die van andere Dyson steelstofzuigers. Voor het eerst is de zuigkracht van de steelstofzuiger vergelijkbaar met de zuigkracht van de reguliere sledestofzuiger. Hierdoor heb je de kracht van een sledestofzuiger maar de bewegingsvrijheid van een steelstofzuiger.
Zuigkracht Dyson V10 standen

Langere accuduur in verschillende standen

In vergelijking tot de andere Dyson steelstofzuigers, gaat de accu van de Cyclone V10 langer mee. Tot wel 60 minuten in de laagste stand. Deze laagste stand is 1 van de 3 standen op de steelstofzuiger. De hoogste stand is de turbostand, welke je alleen nodig hebt als je vloerkleden of laagpolige tapijten stofzuigt. De middelste stand is goed voor grote stofwolken of meer hardnekkig vuil, zoals dierenharen. Over het algemeen is de laagste stand voldoende voor de meeste stofzuigklussen.
Stofopvan Dyson V10 aboslute

Grotere stofopvang Absolute

De Dyson Cyclone V10 Absolute heeft in vergelijking tot de andere Dyson steelstofzuigers een grotere stofopvang. De stofopvang is namelijk 0,75 liter. Het voordeel hiervan is dat je deze minder vaak moet legen, en dat het stof het filter minder snel blokkeert. De stofbak van de Dyson V10 is langwerpiger dan die van de voorgangers. Deze vorm zorgt voor een nog gemakkelijkere leging zonder dat het stof of vuil alle kanten op vliegt.

Eerder bekeken door jou