The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door David

4 Redenen om te kiezen voor een Intel RealSense camera

Voor veel mensen is de webcam op een laptop niet meer dan dat ronde, glimmende puntje aan de bovenkant van het scherm dat je gebruikt om te skypen, video's op te nemen of je make up te checken. Maar er is nu een generatie camera's die een nieuwe dimensie aan het gebruik van je laptop toevoegt. Letterlijk. Met de Intel RealSense 3D camera log je in zonder wachtwoord, scan je 3D modellen en wordt gamen een stuk interactiever. Lees hieronder de 4 redenen om te kiezen voor een RealSense camera.

1. Log in zonder wachtwoord

Gebruik je de Intel RealSense camera in combinatie met Windows 10, dan heb je geen wachtwoord meer nodig om in te loggen. In Windows 10 zit een nieuwe vinding die Windows Hello heet en die werkt als volgt: ga voor je laptop zitten en de camera scant automatisch je gezicht. Op basis van je unieke uiterlijke kenmerken word je herkend en zo log je in zonder wachtwoord. Makkelijk, want je hoeft geen wachtwoord meer te onthouden. En een stuk veiliger, want je gezicht dient als wachtwoord en niemand ziet er exact zo uit als jij.

2. Pimp je video's en skype-gesprekken

Het ene moment lijk je op het strand in Spanje te liggen en een seconde later ben je op een ijsvlakte in Alaska. Hoe? Met de RealSense camera. Maak je een video van jezelf, dan switch je makkelijk tussen verschillende achtergronden. Of gebruik de camera tijdens een videogesprek en laat op de achtergrond beeldmateriaal zien aan degene met wie je spreekt. Zo overtuig je collega's tijdens een Skype-sessie om voor jouw idee te kiezen en maak je nog mooiere vlogs en YouTube-video's.

3. Scan makkelijk 3D modellen

Hoe tof is het om je eigen gezicht te scannen tot een 3D model en vervolgens in te laden als karakter in je favoriete game? Nou, heel tof. En met de RealSense camera is het een kleine moeite. Geef de camera een paar seconden de tijd en voor je het weet ben je een 3D model op het scherm van je laptop. Of gebruik de camera om je zelf gemaakte creatie in te scannen en vervolgens naar een 3D printer te sturen.

4. Gamen met handgebaren

Met de RealSense camera speel je games op een compleet andere manier dan je tot nu toe gewend was. Je hebt geen toetsenbord, muis of controller meer nodig, want gamen doe je simpelweg met handgebaren. De camera herkent de bewegingen die je met je handen maakt en zo help jij de held van het spel de afgrond over door hem op te tillen. Of schiet je vijanden uit de lucht door simpelweg met je vingers te zwaaien.


© 1999 - 2019 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,1 / 10 - 12.567 beoordelingen