The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Lucas

Aan de slag met de Bose SoundSport Free Wireless

Met de Bose SoundSport Free Wireless luister je naar muziek terwijl je geniet van veel bewegingsvrijheid, maar er valt nog veel meer uit te halen. Zo leggen we in dit artikel onder andere uit hoe je de oordopjes koppelt aan de app en hoe je ze het beste in je oren doet.

Aan de slag in 4 stappen

Oordopjes in case

In 4 stappen lees je hoe je zo snel mogelijk aan de slag gaat met de Bose SoundSport Free Wireless.

Stap 1: verbinden met je telefoon

Stap 2: je oordopjes indoen

Stap 3: download de app

Stap 4: zorg voor een goede verbinding

Stap 1: verbinden met telefoon

Oordopjes verbinden via bluetooth

Om muziek af te spelen moet je de oordopjes eerst verbinden met je telefoon. Haal ze uit de oplaadcase en ga naar de bluetooth instellingen van je telefoon. Druk in het scherm van bluetooth apparaten op de Bose SoundSport Free Wireless en de oordopjes verbinden met je telefoon. Kom je er niet uit? In het artikel hieronder leggen we stap voor stap uit hoe je de oordopjes op een andere manier koppelt aan je smartphone.

Stap 2: je oordopjes indoen

Voor het optimale draagcomfort is het handig om de juiste pasvorm te zoeken en te weten hoe je de oordopjes in je oren doet. De Bose SoundSport Free Wireless zijn in-ear oordopjes met oorclips. De oorclips zorgen voor een stevige pasvorm, maar kunnen soms lastig zijn met indoen. Hoe je de oorclips het beste in je oren doet, zie je in de video hiernaast. Lukt het niet om de oordopjes goed in je oren te doen? Probeer dan de verschillende maten oordopjes uit. Deze worden standaard meegeleverd.

Stap 3: download de app

De Bose Connect app

De Bose Connect app zet dus gemakkelijk een verbinding voor je op, maar de app kan nog meer. Wanneer je toegang geeft tot je locatie, zoekt de app naar je oordopjes. Dit is handig voor als je ze kwijtraakt. Daarnaast download je altijd de laatste software updates voor een betere stabiliteit tijdens het luisteren.

Stap 4: zorg voor een goede verbinding

Oordopjes in oplaadcase

Bij de aankoop van volledig draadloze oordopjes is het natuurlijk de bedoeling dat je zonder problemen van je favoriete muziek geniet. De verbinding is dan ook een belangrijk onderdeel van het product. Om voor een goede connectie te zorgen volg je een aantal stappen. In het artikel hieronder leggen wij jou uit hoe je voor een goede verbinding zorgt bij de Bose SoundSport Free Wireless.© 1999 - 2020 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 13.204 beoordelingen