The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Lucas

Aan de slag met de Jaybird Run XT

Met de Jaybird Run XT luister je naar je favoriete muziek terwijl je geniet van veel bewegingsvrijheid. Naast het volledig draadloze ontwerp hebben de oordopjes nog meer te bieden. Zo leggen we je in dit artikel onder andere uit hoe je ze koppelt aan de app en hoe je ze het beste in je oren doet.

Aan de slag in 4 stappen

Oordopjes in case

In 4 stappen lees je hoe je zo snel mogelijk aan de slag gaat met de Jaybird Run XT.

Stap 1: verbinden met je telefoon

Stap 2: je oordopjes indoen

Stap 3: download de app

Stap 4: zorg voor een goede verbinding

Stap 1: verbinden met telefoon

Oordopjes verbinden via bluetooth

Wanneer je draadloos muziek wil luisteren moet je eerst via bluetooth verbinding maken met je telefoon. Weet je niet hoe je dit doet? Lees dan het artikel hieronder, waarin we stap voor stap uitleggen hoe je dit doet.

Stap 2: je oordopjes indoen

De pasvorm is bij nieuwe oordopjes vaak even wennen. Vooral bij volledig draadloze oordopjes is dit het geval, gezien er vaak oorclips of oorhaken aanzitten. Bij de Jaybird Run XT doe je de oordopjes in je oren en blijven ze dankzij de eerder genoemde oorclips stevig zitten. In de video hiernaast leggen we uit hoe je deze oorclips het beste in je oorschelp bevestigt. Lukt het niet om de oordopjes goed in je oren te doen? Probeer dan de verschillende maten oordopjes uit. Deze worden standaard meegeleverd.

Stap 3: download de app

Jaybird MySound app

Je gebruikt de app van Jaybird dus om snel een verbinding op te zetten, maar de app kan nog meer. Zo pas je via de equalizer de hoge, midden en lage tonen naar eigen smaak aan. Naast de equalizer gebruik je de app ook om de functie van de fysieke knoppen aan te passen. Zo maak je de oordopjes helemaal eigen.

Stap 4: zorg voor een goede verbinding

Oordopjes in oplaadcase

Het is van belang dat je een goede verbinding hebt tijdens het luisteren naar muziek met je Jaybird Run XT. Zo geniet je urenlang zonder problemen van je favoriete albums en afspeellijsten. In het artikel hieronder geven we een paar tips om de verbinding te verbeteren.© 1999 - 2021 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen