The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Lucas

Aan de slag met de JBL Free X

Geniet van onbeperkte bewegingsvrijheid terwijl je luistert naar je favoriete muziek. Wij leggen je in dit artikel onder andere uit hoe je een bluetooth verbinding opzet en hoe je de oordopjes het beste in je oren doet.

Aan de slag in 4 stappen

JBL Free X

In 4 stappen lees je hoe je zo snel mogelijk aan de slag gaat met de JBL Free X

Stap 1: verbinden met je telefoon

Stap 2: je oordopjes indoen

Stap 3: schuimoordoppen uitproberen

Stap 4: zorg voor een goede verbinding

Stap 1: verbinden met telefoon

Oordopjes verbinden via bluetooth

De eerste stap na aankoop is om je oordopjes te verbinden met je telefoon. De JBL Free X staan meteen in detecteerbare modus wanneer je ze voor het eerst gebruikt. Hierdoor hoef je de oordopjes alleen nog via bluetooth op je telefoon te zoeken. Lukt het verbinden met je telefoon niet? Klik dan op de link hieronder waarin we per stap uitleggen hoe je oordopjes koppelt via bluetooth aan je telefoon.

Stap 2: je oordopjes indoen

Draagcomfort is bij oordopjes van groot belang, daarom is het handig om te weten hoe je ze in je oren doet. De JBL Free X zijn in-ear oordopjes, deze gaan dus direct je gehoorgang in. In onze video hiernaast leggen wij je uit hoe je dit type oordopjes het beste in je oren doet. Lukt het niet om de oordopjes goed in je oren te doen? Probeer dan de verschillende maten oordopjes uit. Deze worden standaard meegeleverd.

Stap 3: schuimoordoppen uitproberen

Comply schuimoordoppen

Vanuit Coolblue krijg je bij de JBL Free X gratis schuimoordoppen meegeleverd. Schuimoordoppen stellen zich automatisch af op jouw gehoorgang, waardoor ze een stuk comfortabeler zitten dan siliconen oordopjes. Ook blijven schuimoordoppen steviger zitten, wat het ideaal maakt voor de juiste luisterervaring. Wij raden je aan om deze uit te proberen. Doordat ze het draagcomfort verbeteren, luister je langer naar muziek zonder last te krijgen van je oren.

Stap 4: zorg voor een goede verbinding

Oordopjes in oplaadcase

Bij volledig draadloze oordopjes is het van belang dat de connectie goed is. Zo luister je urenlang ongestoord naar je favoriete muziek. Mochten er zich problemen voordoen met de verbinding van je JBL Free X, lees dan onderstaand artikel. Hier leggen we stapsgewijs uit wat je kunt doen om de verbinding te verbeteren.© 1999 - 2020 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 13.411 beoordelingen