The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue

Afvallen met fitnessapparaten

Je bent op zoek naar een fitnessapparaat omdat je wilt afvallen zonder steeds naar de sportschool te moeten of buiten te hardlopen. Wellicht wil je graag fietsend je afvaldoelen bereiken, wil je een apparaat met een gevarieerd aantal trainingsopties of ben je op zoek naar meer informatie over het meest geschikte apparaat om snel kilo's te verliezen.

Fietsend afvallen

Fietsend afvallen

Wanneer je ervoor kiest om af te vallen op een hometrainer of fitness fiets, zoek je een apparaat dat voldoende weerstand biedt. Je traint je beenspieren, waardoor je ook in rustperioden meer verbrandt.

Lopend afvallen

Lopend afvallen

Hardlopen is een goede manier om veel calorieën te verbranden. Bepaal of je liever traint op een loopband, of dat je een crosstrainer gebruikt om minder belasting op je gewrichten te hebben.

Roeiend afvallen

Roeiend afvallen

Met een roeitrainer verbrand je calorieën en vet, terwijl je tegelijkertijd verschillende spiergroepen traint. Op deze manier behoud je je spiermassa, terwijl je toch afvalt. Uiteindelijk bevordert dit de vetverbranding.

Afvallen met fitnessartikelen

Afvallen met fitnessartikelen

Niet alleen cardio apparaten zorgen ervoor dat jij kan afvallen. Ook met fitnessartikelen zoals dumbbells en kettlebells werk jij aan een strakker en slanker lichaam. Daarnaast helpen buiktrainers je aan een strakkere buik, wat vaak een doel wanneer je gaat afvallen.

Voortgang meten

Voortgang meten weegschaal

Wanneer je aan het afvallen bent, wil je ook graag zien wat je progressie is. Met een slimme weegschaal analyseer je op verschillende vlakken de toestand van je lichaam. Zo meet je je vetpercentage, BMI of spiermass met een slimme weegschaal.

Afvallen op basis van je hartslag

De hartslagzone waarin je traint heeft veel invloed op jouw trainingsresultaten. Door in een bepaalde hartslagzone te zitten, stimuleer je bijvoorbeeld je vetverbranding. Je hoeft dus niet altijd tot het uiterste te gaan om resultaten te krijgen.© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen