The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home

Conditie opbouwen met fitnessapparaten

Je wilt binnenshuis je conditie opbouwen, op peil houden of verbeteren. Er zijn meerdere mogelijkheden waarbij je verschillende spiergroepen aan het werk zet en werkt aan je conditie. Bepaal welke beweging jouw voorkeur heeft en hoeveel weerstandsniveaus en trainingsprogramma's je nodig hebt om jouw doel te bereiken. We helpen je hier met het maken van de juiste keuze.

Fietsend je conditie opbouwen

Conditie opbouwen fiets

Kies voor een hometrainer en ga op zoek naar een apparaat dat je ook voldoende uitdaging biedt wanneer je conditie beter wordt. Je werkt aan de kracht in je beenspieren, waardoor je ook in rustperioden meer verbrandt.

Lopend je conditie opbouwen

Conditie opbouwen lopen

Door hard te lopen op een loopband of crosstrainer verbeter je jouw conditie binnenshuis. Loopbanden met een steile hellingshoek helpen je om snel calorieën te verbranden en krachtige crosstrainers maken het mogelijk om te trainen zonder je gewrichten zwaar te belasten.

Roeiend je conditie opbouwen

Roeitrainer

Op en roeitrainer zet je niet alleen jouw onderlichaam aan het werk, maar ook je bovenlichaam. Zo ben je effectief bezig met je conditie opbouwen en wordt je tegelijkertijd sterker.© 1999 - 2022 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen