The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue

Tuinkalender - Lente

De vogels fluiten, het blijft weer wat langer licht: de lente staat voor de deur. Tijd om je gazon een goede opfrisbeurt te geven en je tuin weer helemaal schoon en gezellig te maken. Hier lees je tuinadviezen voor de lentemaanden maart, april en mei.

Gazon onderhoud

Gazon onderhoud

Stijgt de bodemtemperatuur tot 10 graden Celsius? Dan kun je weer aan de slag met het onderhoud van je gazon. Zo is die bruine grasmat snel weer groen. Alles wat je moet weten over het verzorgen van je gazon vind je hier.

Beplanting in de lente

Beplanting lente

Na een koude periode is de lente de tijd om je tuin wat extra aandacht te geven. Snoei bijvoorbeeld je heggen of leg je eigen moestuin aan. We geven je adviezen voor je beplanting in de lente.

De grote schoonmaak

Lenteschoonmaak

Na de wintermaanden is er kans op groene aanslag op je terras en tuinmeubelen. Dat wil je natuurlijk zo snel mogelijk verwijderen zodat je lekker op je terras kunt zitten. Weet je niet hoe en waar je moet beginnen met de lenteschoonmaak? We geven je graag tuinadvies.

Een beetje zomer in de lente

Pizza bakken op buitenkeuken

Heb je bij de eerste zonnestralen alweer zin om te barbecueën? Dan geven we je alvast bbq advies. Is het nog net te koud om 's avonds aan de tuintafel van je barbecuegerechten te genieten? Met een terrasverwarmer zit je er ook in de lente al warm bij.© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen