The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home

Tuinkalender - Zomer

Zomer: traditioneel de tijd om lekker buitenshuis door te brengen. Nodig bijvoorbeeld je buren uit voor een buurtbarbecue. Of breng een beetje vrolijkheid in de tuin door hem vol te zetten met bloeiende planten. Hier vind je al ons advies over je tuin in juni, juli en augustus.

Zomerbarbecue

Zomerbarbecue

Gezellig samen eten met vrienden, familie of buren: het is weer tijd voor een zomer bbq. In onderstaande artikelen helpen we je om de beste keuze voor een barbecue te maken en geven we tips voor een succesvol barbecueseizoen.

Zomergazon

Zomergazon

Een goede verzorging van je gazon is belangrijk, zeker bij hoge temperaturen. Je wilt immers geen bruine grasmat met kale plekken, maar een volle, groene grasmat. Al het advies over het verzorgen van je gazon vind je hier.

Bloeiende zomertuin

Bloeiende zomertuin

In de zomer wil je je tuin waarschijnlijk opfleuren met kleurrijke planten. Dat zorgt voor een stukje gezelligheid wanneer je lekker in de tuin zit. We geven je een aantal tips voor een bloeiende zomertuin.

Wisselende zomers

Wisselende zomers

De ene zomer ben je dringend op zoek naar verkoeling, de andere zomer drijf je met je tentje weg. Nee, het weer in de zomer kun je nooit voorspellen. Hieronder geven we je daarom tips voor zowel een droge en als natte zomer.© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen