The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue

Advies over fietstrainers

Met een fietstrainer zorg jij dat je in het winterseizoen toch aan je conditie werkt op de racefiets. Er zijn veel mogelijkheden: van een basistraining waarbij je vooral je prestaties verbetert tot een complete interactieve ervaring waarbij je op je eigen zolder de Alpe d'Huez oprijdt. Voor ieder trainingsdoel en ieder budget is een fietstrainer te vinden. Wij helpen je bij je keuze of wanneer je vragen over het gebruik van een fietstrainer hebt.

Algemeen advies

Algemeen advies fietstrainers

We vertellen de verschillen tussen Direct Drive en Wheel on, wat er mogelijk is op het gebied van interactief trainen en wat voor geluid zo'n fietstrainer maakt.

Vergelijken

Fietstrainers vergelijken

Wanneer je een fietstrainer gaat kopen, heb je de keuze uit verschillende soorten trainers en uit fietstrainers van verschillende merken. We zetten fietstrainers naast elkaar, zodat je ze goed kan vergelijken en het apparaat vindt dat bij je past.

Hulp na aankoop

Hulp na aankoop fietstrainers

Na aankoop van je fietstrainer helpen we je bij het installeren van je fiets op de trainer. Ook geven we je advies om het geluidsniveau van je fietstrainer te beperken.© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen