The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Rowan

Alles over Coolblue abonnementen

Met een Coolblue abonnement heb je altijd een werkend product voor een vast bedrag per maand. En hij is ook nog eens superzuinig.

Wat zijn de voordelen?

  • Altijd een werkend product voor een vast bedrag per maand.
  • Product stuk? Binnen de 48 uur ruilen we hem om.
  • Verhuizen? Wij verhuizen je product gratis met je mee.
  • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis geleverd.
  • Na 1 jaar maandelijks kosteloos opzegbaar.

Voor jouw veiligheid en die van onze medewerkers, komen onze bezorgers momenteel niet verder dan de drempel van je huis.

Hoe werkt het?

1. Bekijk welk abonnement het beste bij je past. Elk product met een abonnement is energiezuinig en van hoge kwaliteit. Je voegt het abonnement aan je winkelmandje toe door op de productpagina op de blauwe knop te klikken.

2. Kies bij het afrekenen voor de door jou gewenste leverdatum. Je hoeft alleen de borg te betalen. Direct na je bestelling ontvang je een bevestiging per mail.

3. We leveren het product op de afgesproken dag bij je thuis. Voor jouw veiligheid en die van onze medewerkers, komen onze bezorgers momenteel niet verder dan de drempel van je huis. We nemen je oude product mee, als deze klaar staat bij de drempel.

4. Rond de 29e van de maand schrijven we de abonnementskosten automatisch van je rekening af. Je betaalt een maand vooruit. De eerste afschrijving is daardoor hoger, omdat je dan voor de eerste en de opvolgende maand betaalt.

5. Gaat je product stuk? Neem contact op met klantenservice@coolblue.be of 038082700. Wij zorgen dat je binnen de 48 uur weer een werkend product hebt.

Algemene voorwaarden

Rowan
Artikel van:
Rowan Witgoedspecialist.

© 1999 - 2020 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,3 / 10 - 8.793 beoordelingen