The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Kasper

Alles over het beste van gaming in najaar 2020

Het najaar staat vaak al in het teken van grote gamereleases, maar komend najaar is extra bijzonder. Komende tijd maakt de nieuwe generatie consoles namelijk zijn entree. Op 10 november 2020 is het allereerst de beurt aan de Xbox Series X en S. De PlayStation 5 volgt op 19 november. Lees hier alles over gaming in het najaar van 2020.

De beste games van najaar 2020

Assassin's Creed Valhalla en Cyberpunk 2077.

Behalve de komst van de nieuwe generatie consoles brengt het najaar ook grote gamereleases met zich mee. Wat dacht je van Cyberpunk 2077, Assassin’s Creed Valhalla en natuurlijk FIFA 21? Of je nu een serieuze gamer bent of slechts af en toe jouw console aanslingert, er zit gegarandeerd een game voor jou tussen de eindejaars titels. En haal je een nieuwe game voor een van de nieuwe consoles, dan speel je je game ook nog eens in 4K kwaliteit.

Nieuwe consoles en platforms

PlayStation 5 consoles.

PlayStation 5

De nieuwe PlayStation 5 maakt een grote sprong voorwaarts vergeleken met zijn voorganger. Het gebruik van een SSD, een nieuwe grafische unit die krachtig genoeg is voor écht 4K gaming en een nieuwe controller maken de PS5 helemaal toekomstbestendig. Een groot aanbod aan games die beschikbaar zijn bij lancering is de kers op de taart voor de nieuwe console van Sony.

Xbox Series X en Series S.

Xbox Series S & X

Er zijn maar liefst 2 varianten van de nieuwe Xbox. De Xbox Series S lijkt nog het meeste op de Xbox One, terwijl de Xbox Series X een totaal andere look aanneemt. Net als de Xbox One X is de Series X uiterst geschikt voor 4K gaming en ook de controller heeft een makeover gekregen. De krachtige hardware en de backwards compatibility zorgen ervoor dat je al bij de lancering al genoeg games te spelen hebt.

Oculus Quest 2.

Oculus Quest 2

De opvolger van de Oculus Quest is lichter en voorzien van een betere beeldkwaliteit. Zo zien je games er nog mooier uit op de Quest 2. Ook de hoeveelheid opslag is vergroot, waardoor je meer games en apps bewaart op de Quest 2. Bovendien is de VR bril een stand alone, wat wil zeggen dat je geen krachtige hardware nodig hebt om de Quest 2 te gebruiken.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen