Coolblue

Alles over gaming in najaar 2020

Het najaar van 2020 belooft veel goeds voor gamers. Zo zijn de nieuwe PlayStation 5 en Xbox Series X consoles eindelijk te koop en is ook de nieuwe Oculus Quest 2 verkrijgbaar. Verder mogen we aan de slag met Cyberpunk 2077, Watch Dogs Legion en FIFA 21. Alles over de nieuwe consoles en games van najaar 2020 vind je hier.

Games van najaar 2020

Games in najaar 2020.

Of je nu graag in de huid van je fictieve karakter kruipt in een RPG of je vrienden en de online concurrentie de baas wil zijn in FIFA 21, het najaar brengt voor iedereen een leuke game met zich mee. Lees hier alles over de games van de herfst van 2020.

Alles over de PlayStation 5

PlayStation 5 consoles.

Met een nieuw uiterlijk, een geüpdatete controller en snellere hardware is de PlayStation 5 de console voor de komende jaren. Lees hieronder alles over de nieuwste console van Sony.

Alles over de Xbox Series X & S

Xbox Series X en S.

Kies uit één van de 2 nieuwe Xbox consoles. Met zowel de Xbox Series S als de Xbox Series X speel je de komende jaren de nieuwste games in hoge resolutie. Alles over de nieuwe Xbox consoles lees je hieronder.

Alles over de Oculus Quest 2

Oculus Quest 2.

De eerste standalone VR bril van Oculus, de Oculus Quest, heeft met de Oculus Quest 2 een opvolger gekregen. Met een scherper en sneller display en een lager gewicht is de nieuwe Quest 2 nog makkelijker in gebruik dan zijn voorganger. Je leest hier alles over deze nieuwe VR bril.© 1999 - 2020 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 6.834 beoordelingen