The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue

Alles over Google Assistent

Je bent helemaal klaar voor de volgende stap als het gaat om een slimmer huis. Google Assistant of Google Home lijkt je wel wat, maar je bent nog niet overtuigd. Dan zit je hier goed. Wij hebben namelijk alles over Google Assistent voor je uitgezocht en vertellen je op verschillende pagina's alles over het systeem. Vragen als: 'Wat kan ik allemaal met Google Assistent?' en 'Waar zit Google Assistent allemaal in?' worden beantwoord. Begin hieronder met je reis in de wereld van Google Assistent.

Google Assistent in gebruik

Google Assistent in gebruik

Voordat je met Google Assistent aan de slag gaat, wil je weten wat je nu eigenlijk allemaal nodig hebt. Op deze pagina lees je wat je nodig hebt om Google Assistent te kunnen gebruiken.

Waar zit de Assistent in?

Apparaten met Google Assistent

Er zijn vele devices waar de Google Assistent in geïntegreerd kan worden. Denk aan je smartphone, tablet en smartwatch. Naast deze 3 devices zijn er nog een aantal opties. Welke dat precies zijn, lees je op onderstaande pagina.

Hoe koppel je Google Assistant aan slimme producten?

Google Assistent koppelen

Op deze pagina leggen we je uit hoe je smart producten via Google Assistent aanstuurt. Topics als het koppelen, integreren en bedienen van de slimme producten worden aan je uitgelegd.

Philips Hue en Google Assistent

Philips Hue bedienen met Google Assistent

De smart lampen van Philips Hue werken als geen ander met Google Assistent samen. Hoe je ze koppelt en wat er vervolgens allemaal tot de mogelijkheden behoort, lees je op deze pagina.

Nest thermostaat en Google Assistent

Nest thermostaat bedienen met Google Assistent

In dit artikel lees je alles over het koppelen en bedienen van je Nest thermostaat in combinatie met Google Assistent. Ook lees je welke andere Nest producten met Google Assistent compatibel zijn.© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen