The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Gesponsord bericht

Alles over Miele stofzuigers

Miele stofzuigers zijn kwalitatief hoogwaardige en duurzame stofzuigers die de stofzuigklus een heel stuk gemakkelijker maken. Miele legt continu de focus op innovatie en gebruiksvriendelijkheid. Zo hoef je met een Miele stofzuiger dus helemaal niet tegen het stofzuigen van je huis op te zien. Toch snappen we het als je niet 1-2-3 begrijpt waarom. Daarom: alles over Miele stofzuigers.

Stofzuigers met zak

Miele stofzuiger met zak

Stofzuigers met zak zuigen vuil- en stofdeeltjes op in een stofzuigerzak. Deze stofzuigerzak houdt niet alleen vuil en stof vast, maar filtert tegelijkertijd de lucht. Dit heeft meerdere voordelen. Zo is het verwisselen van de stofzak hygiënisch en het geluidsniveau van de stofzuiger laag. Verder hoef je dankzij de ruime stofopvang niet vaak van stofzuigerzak te wisselen.

Stofzuigers zonder zak

Miele stofzuiger zonder zak

Zakloze Miele stofzuigers zuigen het stof op in een stofreservoir. Als dit reservoir vol is, neem je het af en gooi je het leeg in de vuilnisbak. Handig, want dit scheelt je kosten op stofzuigerzakken. Daarnaast heeft de stofzuiger minder vermogen nodig om hetzelfde zuigresultaat te bereiken en beïnvloedt een vol stofreservoir de zuigkracht ook niet.

Classic C1

Miele Classic C1

De Miele Classic C1 is compact, licht van gewicht en hiermee een fijne stofzuiger voor een klein tot gemiddeld huishouden. Met de meegeleverde combiborstel schakel je snel en eenvoudig tussen verschillende vloertypes en met de draaiknop pas je zelf de zuigkracht aan. De accessoires klik je op de houder in de steel en zo heb je gelijk alles bij de hand.

Complete C2

Miele Complete C2

De Miele Complete C2 stofzuigers beschikken over een opbergruimte voor accessoires onder de kap. Handig, zo houd je alles netjes bij elkaar. De zuigkracht stel je zelf in via de draaischijf. Zo gebruik je bijvoorbeeld wat minder zuigkracht op het moment dat je meubels schoonmaakt of ga je juist voor extra zuigkracht om ook hardnekkig vuil op de vloer weg te halen.

Complete C3

Miele afstandsbediening

De Miele Complete C3 stofzuigers zijn extra gebruiksvriendelijk. Zo hoef je de stofzuiger niet via een draaischijf te bedienen, maar gebruik je simpelweg de voetbediening. Sommige modellen in deze lijn beschikken zelfs over afstandsbediening in de handgreep. Dankzij het extra lange snoer heeft de stofzuiger een reikwijdte van maar liefst 12 meter. En de accessoires? Die berg je gewoon in de stofzuiger zelf op.

Blizzard CX1

Miele Blizzard

De Miele Blizzard CX1 stofzuigers hebben geen stofzuigerzak, maar een stofreservoir. Dit reservoir leeg je met 1 druk op de knop in de vuilnisbak. En doordat het reservoir stof van grof vuil scheidt, levert dit ook geen vieze stofwolken op. Het filter in de stofzuiger filtert allergenen en pollen uit de lucht. Dit maakt de Blizzard zeer geschikt voor mensen met allergieën. Het enige wat jij hoeft te doen is dit filter 2 keer per jaar schoon te maken.

Allergieën

Miele allergie

Als je allergisch bent, doe je er het beste aan door een Miele stofzuiger met HEPA filter te overwegen. Deze stofzuigers filteren voor 99,9 procent van alle stofdeeltjes, pollen en allergenen uit het systeem. De uitblaaslucht is dus een stuk schoner dan de lucht die voorafgaand aan het stofzuigen in de huiskamer hangt. Zo verzeker je jezelf van een gezonde leefomgeving.

Dierenharen

Miele dierenharen

Met de Miele Cat&Dog stofzuigers hoef je je niet meer neer te leggen bij het feit dat honden of katten nu eenmaal haren achterlaten. Met de turboborstel, waar deze stofzuigers over beschikken, zuig je deze dierenharen namelijk moeiteloos op. Vervolgens neutraliseert het geïntegreerde geurfilter onaangename lucht, voordat deze zich weer door de huiskamer verspreidt.

Houten vloeren

Miele parketborstel

Er zijn stofzuigers van Miele die speciaal ontwikkeld zijn voor het gebruik op kwetsbare houten vloeren, zoals parket. Deze stofzuigers beschikken namelijk over een parketborstel met extra zachte borstelharen. Zo reinig je de vloer grondig, maar maak je geen lelijke krassen in het hout.

Energiezuinig

Miele energiezuinig

Als je graag een milieubewuste keuze wilt maken en voor een energiezuinige stofzuiger wilt gaan, ben je bij Miele bij het goede adres. De Miele Ecoline stofzuigers zijn speciaal ontwikkeld om een zo laag mogelijk kWh te verbruiken, en toch goede zuigresultaten te behouden. Dit is niet alleen goed voor het milieu, het bespaart jou ook een hoop energiekosten per jaar.

Accessoires

Miele opzetstukken

Het fijne aan Miele is dat de opzetstukken van de stofzuigers los te bestellen zijn. Zo ben je bij de aankoop van een Miele niet gebonden aan een bepaald vloertype. Kies bijvoorbeeld voor een parketborstel en je stofzuigt ook een houten vloer. Of ga voor een turboborstel en je reinigt ook hoogpolig tapijt. Doordat je op deze manier blijft variëren, zijn de mogelijkheden bijna eindeloos.


© 1999 - 2019 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,1 / 10 - 12.612 beoordelingen