The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Sanne

Alles over Philips luchtbevochtigers

We zijn steeds vaker bezig met de gezondheid van onszelf en van ons gezin. We zorgen ervoor dat we gezond eten en daarnaast proberen we ook de sportschool te bezoeken. Maar ben je je ook bewust van de lucht die je iedere dag inademt? Per dag adem je gemiddeld 24.000 keer. Een goede luchtkwaliteit in huis is daarom belangrijk voor de gezondheid van jou en je gezin. Een Philips luchtbevochtiger helpt je hierbij.

Last van droge ogen of een droge huid?

Last van droge ogen of een droge huid

De ideale luchtvochtigheid in huis ligt rond de 50 procent. Dit percentage daalt wanneer het buiten kouder wordt en je de verwarming aan zet. Hierdoor kun je last krijgen van veel voorkomende kwaaltjes zoals een droge huid, geïrriteerde ogen of neus, hoofdpijn en hoesten. Ook een slechte nachtrust is soms het gevolg van te droge lucht. Daarnaast versterkt het ook vaak de klachten van astma en andere allergische reacties. Een luchtbevochtiger zorgt ervoor dat je huid beter aanvoelt en je ogen minder prikken. Ook je nachtrust verbetert dankzij een betere ademhaling.

De optimale luchtvochtigheid

Optimale luchtvochtigheid

Philips luchtbevochtigers zorgen ervoor dat de ruimte de ideale luchtvochtigheid van 50 procent bereikt. De luchtbevochtigers verdampen water waardoor de luchtvochtigheidsgraad stijgt. Er zijn verschillende technieken om de optimale luchtvochtigheid te bereiken. Philips gebruikt de techniek van koudwaterverdamping. Hierbij zuigt een ventilator de droge lucht langs een vochtig filter. Hij blaast de bevochtigde lucht vervolgens terug de ruimte in. Luchtreinigers van Philips bevochtigen én reinigen de ruimte tegelijk. De lucht wordt eerst goed gereinigd door verschillende soorten filters en vervolgens door een vochtig filter getrokken.

Philips luchtbevochtigers met NanoCloud

Luchtbevochtiger met NanoCloud

Philips luchtbevochtigers zijn voorzien van de NanoCloud technologie. De druppels die de luchtbevochtiger uitblaast zijn veel kleiner dan die van ultrasone luchtbevochtigers. Omdat ze zo klein zijn, is het niet mogelijk om bacteriën vast te houden. Een Philips luchtbevochtiger met NanoCloud technologie verspreidt daarom tot 99 procent minder bacteriën in vergelijking met andere luchtbevochtigers. Op deze manier bevochtig je de ruimte op een gezonde manier. De luchtbevochtiger verspreidt de lucht gelijkmatig in de ruimte. Hij laat daarbij geen kalk of natte plekken achter op de vloer of meubels.


© 1999 - 2019 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,1 / 10 - 12.525 beoordelingen