The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Emmie

5 tips voor het beheren van mijn agenda op mijn Apple Watch

Als het aankomt op het plannen van afspraken, komt mijn Apple Watch altijd van pas. In dit artikel geef ik je 5 tips voor het beheren van je agenda op je Watch zodat je nooit meer een belangrijke afspraak mist en optimaal gebruik maakt van je tijd.

1. Vul de agenda app op je iPhone volledig in

De weergave van de agenda op mijn Apple Watch lijkt misschien wat minimalistisch, maar als ik klik op de afspraken op mijn smartwatch komt er veel meer informatie tevoorschijn. Het is dus handig om de agenda app op je iPhone of Macbook volledig in te vullen, zodat je ook op je watch zoveel mogelijk informatie ziet verschijnen.

2. Personaliseer de weergave van je agenda

Drukke dag voor de boeg? Verander de weergave van je agenda dan van de lijst- naar de dagweergave. Ik druk daarvoor stevig op mijn Apple Watch, ik kies voor de optie 'dag' en scroll met de kroon door alle activiteiten die voor die dag gepland zijn.

3. Vraag Siri om hulp

Als er iemand is die altijd voor je klaar staat, dan is het Siri. Wil je weten of je komende week belangrijke afspraken hebt staan, of ben je vergeten wat je gepland had staan? Vraag Siri dan bijvoorbeeld: 'Heb ik afspraken vandaag?'

4. Experimenteer met apps

Buiten de standaard agenda applicatie van Apple, zijn er genoeg leuk en interessante alternatieven te vinden in de App Store. Denk bijvoorbeeld aan de alom geprezen app 'Fantastical 2'. Met die app breng je bijvoorbeeld kleurcoderingen aan of synchroniseer je jouw agenda met de agenda's van je vrienden of collega's.

5. Zet de meldingen van de agenda app aan

Zie jij door je drukke agenda soms door de bomen het bos niet meer? Dan controleer ik altijd of de meldingen voor de agenda app op mijn Watch ingeschakeld zijn. Het horloge trilt dan licht om me te herinneren aan afspraken zodat ik geen afspraken vergeet of te laat kom.


© 1999 - 2019 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 16.563 beoordelingen