The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Nicole

Welke backpack accessoires mag ik niet vergeten?

Een goede voorbereiding is het halve werk. Zet naast de voor de hand liggende backpack spullen vooral ook accessoires op je reislijst en backpacking checklist. In dit artikel lees je hoe wij een backpack inpaklijst maken en welke essentials je niet mag vergeten.

Bescherm je backpack, je spullen en jezelf

Flightbags en regenhoezen

Flightbags en regenhoezen

Als je je backpack meeneemt in het vliegtuig, is het slim om een flightbag aan te schaffen. Een flightbag beschermt je backpack in het ruim van het vliegtuig, zodat je tas niet kapot gaat. Ook is een regenhoes handig voor onderweg, backpacks zijn namelijk niet waterdicht. Soms wordt een regenhoes standaard meegeleverd.

Sloten en moneybelts

Sloten en moneybelts

Een slotje zorgt voor extra veiligheid. Sluit je flightbag of backpack hiermee af en zo kan niet iedereen zomaar bij je spullen. Handig in het vliegtuig of in een hostel. Daarnaast is een moneybelt handig om je waardevolle spullen zoals je paspoort en pinpas dichtbij je te houden. Fijn dat je je dan geen zorgen hoeft te maken over zakkenrollers.

Maak je reis zo makkelijk mogelijk

Kledingzakken backpacks

Kledingzakken

Kledingzakken mogen niet ontbreken op je backpack paklijst. Kledingzakken of kledinghoezen zorgen er niet alleen voor dat je je kleding georganiseerd meeneemt, ook zorgen ze ervoor dat je spullen minder ruimte in beslag nemen. Bovendien beschermt een hoes je kleding tegen regen of viezigheid.

Wereldstekkers en powerbanks

Wereldstekkers en powerbanks

Een wereldstekker zorgt ervoor dat je overal je telefoon of camera kunt gebruiken, waar de reis ook heengaat. Ook onmisbaar is een powerbank. Zo heb je een oplader altijd bij de hand, ook als je niet in de buurt bent van een stopcontact.

Extra's backpack accessoires

Extra's

Omdat je je toilettas iedere dag gebruikt, is het belangrijk dat hij groot genoeg is maar toch weinig ruimte inneemt. Daarom raden wij een zachte toilettas aan. Ga je hiken of op trektocht? Met een drinksysteem neem je gemakkelijk water mee tijdens je reis. Zo blijf je altijd gehydrateerd.© 1999 - 2020 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 12.612 beoordelingen