The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Geschreven door Jesper

De beste zakelijke gsm voor jou

Het ene bedrijf is het andere niet en elke medewerker gebruikt zijn telefoon op een andere manier. Er is dan ook niet één antwoord op de vraag wat de beste zakelijke telefoon is. Wel kunnen we vertellen op welke belangrijke zaken je moet letten in de zoektocht naar de beste zakelijke telefoon voor jou en je bedrijf. Liever persoonlijk advies? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Toestelbeheer

Zakelijke gsm

Heb je meer dan 25 werknemers? Beheer de smartphones van je personeel dan via Mobile Device Management (MDM). Hierbij beheer je het werkgedeelte centraal. Op de telefoon zijn zakelijke en privé apps gescheiden via mappen en tabbladen. Het MDM is afhankelijk van het besturingssysteem. Er zijn 2 smaken: iOS op de iPhone en Android voor de overige merken telefoons. Ondersteuning voor MDM zit standaard in iOS verwerkt. Toestellen kunnen op de achtergrond centraal beheerd worden. Android biedt verschillende mogelijkheden voor MDM.

Veiligheid

Zakelijke telefoon veiligheid

Je houdt bedrijfsinformatie liever binnenskamers. iOS is het gesloten besturingssysteem van Apple. Android is een open systeem: je kan ook apps buiten de Play Store om downloaden. Google garandeert echter alleen de veiligheid van apps die je downloadt uit de Play Store. Er verschijnt maandelijks een beveiligingsupdate voor Android en iOS. Hoe snel je die kunt installeren, verschilt per toestel. Smartphones met Android One ontvangen veiligheidsupdates altijd razendsnel. Apple maakt de update direct beschikbaar voor hun toestellen.

Prijs

Zakelijke telefoon prijs

Uiteraard geldt: hoe hoger de prijs, hoe beter de specificaties. Smartphones tot 250 euro zijn wat betreft snelheid en batterij bijvoorbeeld niet geschikt voor intensief gebruik. Een gsm tot 500 euro heeft een grotere batterij, maar de processor kan meestal geen zwaar werk aan. Bij toestellen van 500 tot 800 euro kan de processor vaak alweer iets meer aan. Wil je een toestel dat veel zware taken tegelijk aankan? Kies dan voor een smartphone van 800 euro of meer.

Speciale eigenschappen

Zakelijke smartphone dual sim ruggedized

Sommige toestellen beschikken over eigenschappen waardoor ze extra geschikt zijn voor zakelijk gebruik. Een smartphone met dual sim biedt plek voor 2 simkaarten die je afzonderlijk gebruikt. Zo houden je werknemers zakelijk en privé gescheiden, maar wel op één toestel. Daarnaast zijn er stevige ruggedized toestellen voor het werken onder extreme omstandigheden. Deze water- en schokbestendige toestellen kunnen tegen een stootje op de bouwplaats of een flinke regenbui in de buitenlucht.

Smartphone of dumb phone

Zakelijke gsm

Een dumb phone is een telefoon zoals we die van vroeger gewend zijn: geen camera, geen e-mail en geen internet. Met een dumb phone kun je alleen bellen en sms'en: geen onnodige afleiding van allerlei interessante apps dus. Een smartphone biedt daarentegen veel meer mogelijkheden. Via internet houd je bijvoorbeeld gemakkelijk en snel contact met collega's. Daarnaast werk je via de cloud eenvoudig samen aan een presentatie of rapport.

Refurbished smartphones

Refurbished smartphone

Een refurbished smartphone is een gebruikt toestel dat volledig is gecheckt en gerepareerd met originele onderdelen. Zo weet je zeker dat je een 100% functioneel apparaat koopt. Een refurbished toestel is niet alleen duurzaam en beter voor het milieu, maar het scheelt ook in je kosten. Ze zijn namelijk altijd goedkoper dan nieuwe toestellen. Alle refurbished smartphones bij Coolblue zijn a-grade refurbished. Dit is de hoogste kwaliteit in de markt. Bovendien krijg je 2 jaar garantie, net als bij een nieuw toestel.

Smartphone Upgrade

Smartphone Upgrade

Heb je één of meerdere oude smartphone liggen? Deze ruil je in bij Coolblue voor korting op een nieuwe iPhone of Samsung smartphone. Het toestel of de toestellen die je inlevert krijgen een tweede leven. Smartphone Upgrade scheelt je veel kosten en is ook beter voor het milieu. De korting die je krijgt is onder andere afhankelijk van het type toestel en de staat.

Zakelijke smartphone accessoires

Zakelijke smartphone accessoires

Met een leren hoesje geef je je nieuwe zakelijk smartphone wat meer stijl. Videobel je vaak? Dan zijn er ook smartphone cases met een standaard, zo zet je je telefoon rechtop neer. Houd je scherm je zo lang mogelijk als nieuw met een screenprotector. Ben je vaak onderweg naar zakelijke meetings? Dan is een telefoonhouder voor in de auto of een powerbank geen overbodige luxe.

Contact

Als zakelijke beller weet je als geen ander: bellen werkt. Dus kun je nog steeds niet kiezen? Bel Coolblue Zakelijk voor een persoonlijk advies. Wél je keuze gemaakt? Bel Coolblue Zakelijk om de deal te sluiten. We helpen je graag aan de beste oplossing voor jou en je bedrijf. Want ook zakelijk bellen is vaak héél persoonlijk.

  • Telefoon: 03 808 27 44
  • E-mail: zakelijk@coolblue.be

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2022 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen