The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Advies over crosstrainers

Een crosstrainer is een van de meest populaire fitnessapparaten voor thuis. De apparaten zijn gemakkelijk in gebruik en ideaal voor het verbanden van vet en/of het verbeteren van de conditie. Een groot voordeel van een crosstrainer is dat vrijwel alle spieren in het lichaam worden gebruikt: rug, schouders, borst, armen, billen, kuiten, dijen en heupen. Benieuwd hoe je het beste kunt afvallen en vet verbranden met een crosstrainer? Lees dan het artikel over afvallen met een crosstrainer.

Algemeen advies

algemeen advies crosstrainers

Crosstrainers verschillen onderling veel van elkaar. Zo zijn er rear driven crosstrainers en front driven crosstrainers. Welke verschillen bestaan er allemaal en welke crosstrainer is geschikt voor jou?

Trainen met een crosstrainer

Trainen met een crosstrainer

Op elke crosstrainer zitten trainingsopties. Deze trainingsopties verschillen veel van elkaar. Zo zijn er opties om op hartslag te trainen of op wattage of met een vooraf ingesteld programma. Welke trainingsoptie geschikt is voor jou, hangt af van jouw sportdoel. Wil je afvallen, conditie opbouwen, revalideren of juist je spieren trainen?© 1999 - 2021 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen