The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Nicole

Hoe kies ik een laptop rugzak?

Ben je op zoek naar een rugzak waar je gemakkelijk je laptop in meeneemt? Wij maken onderscheid tussen een woon-werk rugzak en een zakelijke rugzak. In dit artikel lees je daar meer over en geef ik je advies over waar je op moet letten bij het kiezen van een laptop rugzak.

Tips van de specialist

  • Let op de afmetingen van het laptopvak. Meet van te voren de lengte, breedte en dikte van je laptop op. Kijk vervolgens of deze afmetingen overeenkomen met de binnenafmetingen van het laptopvak.
  • Is je laptop zwaar en je rugtas daardoor zwaar beladen? Dan is het extra belangrijk dat je de rugzak comfortabel draagt. Kies een laptop rugzak met gewatteerde schouderbanden en een borst- of heupband.
  • Neem je laptop niet los mee in een rugzak. Dit kan je laptop beschadigen.

Laptop rugzakken

Woon-werk rugzak

Woon-werk rugzak

Een woon-werk rugzak is handig als je iedere dag je laptop meeneemt naar je werk. Zo'n rugzak is kleiner dan 30 liter. Hiermee biedt de rugzak genoeg ruimte om naast je laptop ook nog je zakelijke documenten en je lunch mee te nemen. Ook beschikken woon-werk rugzakken vaak over meerdere vakjes zodat je niet lang hoeft te zoeken naar je accessoires. Ga je vaak op de fiets naar je werk? Kies dan voor een rugzak met rugventilatie zodat je je rug koel houdt.

  • Laptopvak
  • 0 tot 30 liter
Zakelijke rugzak

Zakelijke rugzak

Zakelijke rugzakken zijn rugzakken die mee mogen als tweede handbagage item in het vliegtuig. Handig als je op zakenreis gaat. Ook bieden de rugzakken ruimte voor zakelijke documenten en accessoires. Sommige rugzakken zijn voorzien van een smartsleeve. Daarmee bevestig je je rugzak gemakkelijk aan je trolley. De zakelijke rugtassen hebben een nette, professionele uitstraling.

  • Laptopvak
  • Zakelijke uitstraling
  • 0 tot 29 liter


© 1999 - 2020 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 13.488 beoordelingen