The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Giovanni

De 5 beste games voor de Oculus Quest 2

De Oculus Quest 2 is de opvolger van de Quest VR bril. Deze Quest 2 is een krachtige stand-alone VR bril waar je geen pc of laptop voor nodig hebt. Overweeg je een aanschaf, dan wil je natuurlijk weten welke apps en games je niet mag missen. De 5 beste games voor de Oculus Quest 2 vind je op deze pagina.

Beat Saber

Beat saber spel VR Oculus Quest

Een oude bekende game is Beat Saber. In deze game heb je een soort lightsabers in je handen en komen er figuren op je af. De bedoeling is deze op de juiste manier doormidden te ‘hakken’. In het begin is het makkelijk, maar al snel krijg je het aardig voor je kiezen. Enorm verslavend, dus deze mag je niet missen.

Vader Immortal: A Star Wars VR Series

Dart Vader Star Wars Immortal VR lightsaber

Oog in oog staan met Darth Vader, wie wil dat nou niet? Vader Immortal: A Star Wars VR Series is een game voor de Quest 2 waarin je afreist naar het kasteel van Vader. De game krijgt verhalende gameplay. Hoewel we nog niet veel weten over de game, staat het natuurlijk vast dat degene die Star Wars een warm hart toedraagt deze titel niet aan zich voorbij mag laten gaan.

Rec Room

Rec Boom piraten spel game Virtual Reality

Rec Room is een app die cross-play tussen de pc, PlayStation VR en de Oculus Quest 2 mogelijk maakt. Dat wil zeggen dat je dus met mensen die met PSVR of op de pc samen games speelt op de Quest 2. Het voordeel is ook dat deze headset buiten VR om ook werkt. Ideaal toch? In Rec Room speel je een groot scala aan games, zelfs als je vrienden een andere VR bril op hun neus hebben zitten.

Fruit Ninja VR

Fruit Ninja hakken slice zwaard katana Samurai

Je kent ‘m misschien nog wel: Fruit Ninja. Je weet wel, die game die je op je telefoon speelde en allerlei fruitsoorten doormidden moest hakken. Fruit Ninja is er nu ook voor de Quest 2, waarbij je met de controllers je een weg zwaait door de stukken fruit. Dit wil je levensecht zien in VR, dus ook deze installeer je gelijk op de Quest 2.

Job Simulator

Job simulator werk baan

Job Simulator dient als een soort introductie voor VR. In-game simuleer je diverse banen zoals kantoorklerk, winkelmedewerker of automonteur. Afhankelijk van de baan voer je diverse dingen uit en leer je navigeren in een virtuele wereld. Zeker als de Quest 2 je eerste VR bril is mag je deze dan ook niet missen.© 1999 - 2021 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen