The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Kasper

De 5 beste apps voor de Oculus Rift S

De Oculus Rift S is beschikbaar en dat is goed nieuws. De Rift S is de opvolger van de originele Oculus Rift en krachtiger dan ooit. Natuurlijk wil je weten welke apps en games je niet mag missen. De 5 beste apps voor de Oculus Rift S vind je op deze pagina.

Beat Saber

Beat saber VR spel game lightsaber

Een oude bekende game die je nog van de Oculus Rift kent is Beat Saber. In deze game heb je een soort lightsabers in je handen en komen er figuren op je af. De bedoeling is deze op de juiste manier doormidden te ‘hakken’. In het begin is het makkelijk, maar al snel krijg je het aardig voor je kiezen. Op de Rift kregen we al geen genoegen van, dus deze mag je ook op de Rift S niet missen.

Zero Caliber

Zero Caliber shooter realistisch oorlog schieten

Zero Caliber is een first person shooter, maar dan in de virtuele wereld. Het leukste is dat de game co-op te spelen is met je vrienden, dus als zij ook een Rift of Rift S hebben speel je samen de singleplayer. Wapens zijn realistisch en lijken echte wapens. Hoewel de game nog in early access is, lijkt dit nu al de first person shooter voor VR te worden. Houd je van FPS games, geef Zero Caliber dan een kans.

The Climb

The Climb klimmen Mount Everest Grand Canyon berg beklimmen

Altijd al eens op een berg willen klimmen, maar het lijkt je te eng in het echt? Probeer dan The Climb eens. In deze game beklim je namelijk bergen met de Rift S op je neus. Zonder dat je zelf een besneeuwde bergtop op hoeft. Er zijn veel levels en zelfs leaderboards om te kijken wie het snelst klimt.

Stand Out

Stand out Battle Royale BR schieten Apex Legends Fortnite victory winnen overleven

Battle Royale games zijn in. Er was alleen nog geen Battle Royale game voor VR, maar daar maakt Stand Out een einde aan. Net als Fortnite en Apex Legends is Stand Out een game waarbij je op een eiland moet landen om koste wat kost de laatst overlevende te zijn. Blijf jij als laatste over?

DiRT Rally

DiRT Rally racen WRC Sebastien Loeb off road terrein rijden modder sturen Max Verstappen

Vergeet racesturen en los aangeschafte cockpits: DiRT Rally uit de Oculus Store geeft je het gevoel echt zelf een rally te rijden. Het besturen van een auto voelt en ziet er levensecht uit. Tel hier heel veel banen en verschillende soorten auto’s bij op en je hebt een racesimulator waar je uren zoet mee bent.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen