Coolblue
Geschreven door Coolblue Zakelijk

Nieuw: de Coolblue Thuiswerk Configurator

Thuiswerken gaat de aankomende jaren steeds belangrijker worden. Daar wil je als werkgever graag jouw medewerkers in ondersteunen. Zo is het belangrijk om een goed bureau, ergonomische stoel, monitor en accessoires zoals muizen en laptopstandaarden aan te bieden. Geef je medewerkers daarom toegang tot de Coolblue Thuiswerk Configurator.

Thuiswerk configurator

Binnen de Coolblue Thuiswerk Configurator geef jij je medewerkers de mogelijkheid om zelf alles voor de juiste thuiswerkplek te bestellen. Het assortiment is afgeschermd en stellen we samen met je af. Nadat je medewerker is ingelogd, krijgt hij een select assortiment te zien en kan hij meteen bestellen. We leveren de bestelling de volgende dag gratis af bij je medewerker.

Hoe werkt het

Eigen custom platform

Als je je aansluit bij de Coolblue Thuiswerk Configurator, krijg je een eigen platform waarop je medewerkers kunnen inloggen. Het platform is afgesloten en alleen toegankelijk voor aangewezen en geregistreerde medewerkers. Ook kun je het platform customizen met jouw logo, introductie, blog en veelgestelde vragen.

Bepaal je eigen assortiment

Sommige zakelijke producten zijn noodzakelijk voor jouw bedrijfsvoering, en sommige minder. Je kan daarom kiezen om bepaalde productgroepen wel te tonen binnen het portaal en andere niet. Zo zien medewerkers wel een selectie van monitoren, maar geen scheerapparaten.

Persoonlijke korting

Persoonlijke budgetten of kortingen noemen we Coolblue Tegoed. Je kan Coolblue Tegoed geven aan je medewerkers. Zo kan je een vast bedrag aan medewerkers geven dat ze kunnen gebruiken voor alle producten binnen Coolblue, of specifieke kortingen klaarzetten op een bepaald product.

Nog meer voordelen

  • Eigen portaal binnen Coolblue.nl of .be waarin jouw medewerkers kunnen inloggen en bestellen.

  • Kies zelf welke productgroepen jij wilt tonen aan je medewerkers. De inkopers van Coolblue hebben alvast de beste deals gemaakt. Super handig!

  • Voeg persoonlijke budgetten toe aan medewerkers of laat ze zelf afrekenen.

  • Fiscaal aantrekkelijk door de Gerichte Vrijstelling (WKR).

  • Je gaat het jammer vinden dat je jouw Coolblue-assortiment niet aan de rest van de wereld kan laten zien.

Fiscale regels

Binnen Nederland kennen we de Werkkostenregeling (WKR). Hiermee kunnen werkgevers producten onbelast vergoeden/in bruikleen geven aan hun medewerkers. Producten die noodzakelijk zijn voor het uitoefenen van de dienstbetrekking, zoals monitoren, bureaus, ergonomische stoelen en laptops kunnen binnen de WKR worden geclassificeerd als ‘Gericht Vrijgesteld’. Door de kwalificatie als ‘Gerichte Vrijstelling’ vallen deze aankopen buiten de vrije ruimte van de WKR.

Aanmelden

Wil je binnen jouw organisatie de Coolblue Thuiswerk Configurator gaan gebruiken? Leuk! Laat het weten aan onze zakelijke accountmanagers. Zij helpen je graag met het opzetten van het platform, het vaststellen van het assortiment en het kiezen van de beste betalingswijze. Om het nog leuker te maken, we kunnen dit binnen 48 uur voor je regelen!

  • Telefoon: 010-7988969
  • E-mail: zakelijk@coolblue.nl


© 1999 - 2020 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 14.237 beoordelingen