The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Bas

Nu beschikbaar: F1 2018 game

F1 2017 wist ons tijdens het F1 seizoen verder de game in te zuigen met een dieper customisatie systeem en een uitgebreide career mode waar ik flink flink wat uurtjes achter mijn stuurtje aan kwijt ben geraakt. Nu is het tijd voor F1 2018 en breng ik jullie op de hoogte van de nieuwste racing simulator.

Nu verkrijgbaar! F1 2018 PS4

Bestel nu en treed in de bandsporen van jouw favoriete F1 coureurs!

Wat verwachten we van F1 2018?

F1 2018 game logo

Over F1 2018 is nog niet veel concreets bekend, maar het is waarschijnlijk dat we de controversiële wijzigingen in de F1 wereld terug gaan zien in de nieuwste F1 game van ontwikkelaar Codemasters. Net als in voorgaande jaren gaan we er in de aanloop naar het F1 seizoen meer van horen en hebben we de game halverwege augustus in onze racegrage handjes.

Nog 14 nachtjes slapen: gameplay

Met nog 2 weken te gaan voor de lancering trakteert Codemasters ons nog eventjes op een sappige gameplay trailer waarin de verschillende nieuwe opties, functionaliteit en keuzevrijheid nog even goed benadrukt wordt. Weet jij al bij welk team je jouw coureur rubber gaat laten verbranden? Begin maar vast met onderhandelen!

De eerste gameplay beelden

Ons lange wachten wordt beloond: F1 2018 toont de eerste gameplaybeelden van het circuit van Monaco. Onder begeleiding van Charles Leclerc leren we alles over de bochten en hobbels van dit legendarische circuit.

Wat willen we van F1 2018?

F1 2018 monaco

Allereerst zie ik graag de wijzigingen van op het echte circuit terug. Hiermee doel ik niet alleen op de Halo die coureurs beter moet beschermen, maar ook de nieuwe regels en technologieën die je strategie tijdens de carrière modus beïnvloeden. Zo moeten we het hele seizoen met slechts 3 motoren doen en scheuren we ook voor het eerst sinds de jaren '90 weer over het circuit van Paul Ricard in Frankrijk (Bron: FIA).


© 1999 - 2019 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,3 / 10 - 7.566 beoordelingen