The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Advies over fietsendragers

Je bent op zoek naar een fietsendrager maar kiezen wil nog niet helemaal lukken. Geen zorgen. Wij geven je graag advies over alles wat er komt kijken bij het kiezen van een fietsendrager. Er zijn fietsendragers voor op de trekhaak, op de achterklep of op het dak van je auto. Wat voor soort drager voor jou geschikt is lees je hier. Verder lees je over verkeersregels en helpen we je bij de montage van je drager. Kortom, de onderstaande pagina helpt jou om de juiste fietsendrager te kiezen.

Advies bij je keuze

Fietsendrager op auto

Een stevige fietsendrager is essentieel wanneer je in de auto stapt voor je fietstocht in binnen- of buitenland. Maar wat voor type drager heb je dan nodig? Waar let je op als je een elektrische fiets meeneemt? Je leest hier alles wat je moet weten bij de aanschaf van een fietsendrager.

Specialisten reviews

Fietsendrager expert reviews

Welke fietsendrager is het beste voor jou en waarom? Onze specialisten helpen je graag en testen populaire fietsendragers in een review. Zo weet jij precies wat de voor- en nadelen van de fietsendragers zijn.

Montage

Montage fietsendrager

Je hebt een fietsendrager gekocht, maar hoe krijg je die nou op de goede manier stevig vast op je auto? Onze productspecialist legt je tot in de puntjes uit hoe je stap voor stap een drager op je auto monteert. Neem de stappen door en zit in no time op de weg.

Verlichting

Verlichting fietsendrager

Een fietsendrager die het zicht op de verlichting van je auto belemmert, moet zelf een lichtbalk hebben. Het kan voorkomen dat er met de verlichting op je fietsendrager iets misgaat. Wij helpen je graag om jouw probleem met de verlichting op te lossen.


© 1999 - 2019 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,1 / 10 - 12.452 beoordelingen