The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Advies over fietstassen

Je bent op zoek naar een fietstas maar kiezen wil nog niet helemaal lukken. Geen zorgen. Wij geven je graag advies over alles wat er komt kijken bij het kiezen van de juiste tas voor op je fiets. Er zijn fietstassen voor je boodschappen, maar ook fietstassen voor lange fietstochten. Wat voor soort tas voor jou geschikt is lees je hier. Verder lees je over de inhoud van fietstassen en bevestigingssystemen. Kortom, de onderstaande pagina helpt jou om de juiste fietstas te kiezen.

Algemeen advies

Algemeen advies fietstas

Een stevige fietstas is essentieel wanneer je op de fiets je boodschappen vervoert. Maar wat voor type tas heb je dan nodig? Waar let je op als je een langere fietstocht maakt? Je leest hier alles wat je moet weten bij de aanschaf van een fietstas.

Specialisten reviews

Specialisten reviews fietstas

Welke fietstas is het beste voor jou en waarom? Onze specialisten helpen je graag en testen populaire fietstassen in een review. Zo weet jij precies wat de voor- en nadelen van de fietstassen zijn.

Fietstassen vergelijken

Fietstassen vergelijken

Wanneer je twijfelt welke fietstas je nodig hebt of wat de verschillen zijn tussen bepaalde modellen, kijk je naar een van onze vergelijkingen. Hierdoor weet je precies welk model fietstas het beste bij jouw wensen past.

Hulp na aankoop

Hulp na aankoop

Je hebt een fietstas gekocht, maar hoe krijg je die nou op de goede manier stevig vast op je fiets? Onze product specialist legt je tot in de puntjes uit hoe je stap voor stap een bevestigingssysteem op je fiets monteert. Neem de stappen door en zit in no time op de weg.


© 1999 - 2020 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,3 / 10 - 7.697 beoordelingen