The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Bas

Nu beschikbaar: FIFA 19

Het is zo ver! Het WK is nog niet voorbij of FIFA 19 staat alweer aan de stip. Betere graphics, nog vloeiendere gameplay en nieuwe kampioenschappen; wat kunnen we nog meer verwachten van de grootste voetbal game van het jaar? Je leest het hier.

FIFA 19 PS4

Tik FIFA 19 de kruising van je winkelmandje in en je schiet 'm de volgende dag de disc drive van je PS4 in.

Wat weten we over FIFA 19

Elk jaar zijn er weer vernieuwing, maar welke wissels staan er dit jaar voor ons klaar? Ik hoop in ieder geval op nog realistischere motion capture technieken, zodat Ronaldo in FIFA gewoon écht rent zoals ik op tv gewend ben. Alle geruchten, feiten en andere hersenspinsels van het internet verzamel ik hier, voor jouw leesplezier.

Champions League

Ronaldo in FIFA 19 Champions League

De geruchten zijn bevestigd! Het is definitief bekend dat we in FIFA 19 weer aan de slag mogen met de Champions League en de Europa League. Tijd om deze mooie bekers maar eens aan de virtuele trofeeënkast van je favoriete club toe te voegen. Stiekem wisten we dit al, want onze grote vriend Ten Napel had het natuurlijk al per ongeluk verklapt. Nu nog hopen dat EA goed omsprint met de rechten van deze geliefde leagues.

Dynamic Tactics

Dynamic tactics in action

Voel je je net zoals Brazilië tijdens de wedstrijd Brazilië - Nederland in 2014? Is een agressieve speelstijl je laatste hoop? Goed nieuws, want met de komst van Dynamic Tactics zet je nu een viertal tactische plannen voor de wedstrijd klaar. Met je D-pad wissel je tijdens het spelen tussen deze strategieën en verras je jouw tegenstander met en goed-getimed offensief. Combineer dit met het verbeterde, op timing en skill gebaseerde schietsysteem en je hebt nog kans om terug te krabbellen.

FUT & The Journey

The Journey logo

Ook FIFA Ultimate Team en de single player Journey campagne zijn weer helemaal terug. Bouw dus weer zelf het perfecte team en bouw de carrière van Ales Hunter nog verder uit. Tijd om de Champions League maar eens op stelten te zetten? Zelfs na de ophef omtrent lootboxes gaat EA vrolijk door met de kaartenpakjes voor FUT, dat wordt weer spelers sparen!

Coverspeler

FIFA 19 arena

Het internet houdt al aardig wat balletjes hoog omtrent wie de nieuwe sterspeler op de cover van FIFA 19 gaan terug zien. Bij F1 2018 zien we onze Max al shinen, dus wellicht is het voor FIFA ook wel weer tijd om Nederlandsche, of juist Vlaamse, trots terug te zien. We zullen zien, want wij zijn er deze keer nou eenmaal niet bij tijdens het WK.. Ouch!


© 1999 - 2019 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,3 / 10 - 7.679 beoordelingen