The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home

Advies over fitnessartikelen

De beste sportieve resultaten boek je met voldoende afwisseling bij het trainen. Hiervoor heb je natuurlijk wel de juiste fitnessartikelen nodig om je work-outs compleet te kunnen maken. Denk bijvoorbeeld aan een fitnessmat zodat je op een zachte ondergrond traint, een bosu ball om te werken aan je stabiliteit of een foam roller om je spieren voor en na het trainen te kunnen behandelen. Elk fitnessartikel gebruik je op verschillende manieren en helpt jou met het bereiken van je sportieve doel.

Algemeen advies

Algemeen advies fitnessartikelen

Er zijn verschillende fitnessartikelen waarmee jij je work-outs kunt inrichten. Zeker wanneer je net aan je fitnessavontuur begint, is het zoeken naar wat het beste bij je past. In onderstaande artikelen leggen we uit hoe je het makkelijkste thuis kan fitnessen en welke gewichten je daarbij nodig hebt.

Ondersteuning

Ondersteuning

Na aankoop van je fitnessartikel helpen we je met de montage en beantwoorden we jouw vragen.

Oefeningen met fitnessartikelen

Oefeningen met fitnessartikelen

Met fitnessartikelen zijn de oefeningen die je kunt doen oneindig. Maar wanneer je net begint, is het soms moeilijk om te zien waar je precies moet beginnen. Onderstaand vind je verschillende oefeningen die je op weg helpen wanneer je begint aan je thuis fitnessavondtuur.

Spiergroepen trainen

Spiergroepen trainen

Ben je niet opzoek naar een bepaald product, maar wil je je richten op een specifieke spiergroep? Om je op weg te helpen hebben we voor verschillende spiergroepen de meest handige fitnessartikelen op een rijtje gezet.© 1999 - 2022 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen