The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home

Alles over herfstfotografie

De herfst is een kleurrijk seizoen: de omgeving kleurt van rood tot geel. Deze kleuren wil je natuurlijk vastleggen met je camera. Op deze pagina geven we advies over fotograferen in de herfst. De volgende onderwerpen komen voorbij. Hoe laat je de kleuren overkomen op beeld? Hoe bepaal je de compositie van je foto? Welke accessoires heb je nodig om te fotograferen in de herfst?

Tips voor de mooiste herfstfoto's

Mooiste herfstfoto's

Wil je graag de mooie herfstkleuren en paddenstoelen fotograferen, maar weet je niet hoe? Op deze pagina geven we tips. Je leest onder andere hoe je de compositie bepaalt en waar je op moet letten tijdens het fotograferen. Maak bijvoorbeeld gebruik van het natuurlijke licht.

Advies over je camera uitrusting

Camera uitrusting

Om de herfstkleuren goed vast te leggen, is het van belang dat je de juiste materialen gebruikt. Voor alles wat je wilt fotograferen is er een geschikte lens. We geven daarom advies over lenzen voor verschillende typen fotografie. De volgende vragen worden beantwoord. Wil je graag macrofoto's maken? Of houd je van natuur- en dierenfotografie?© 1999 - 2022 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen