The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Patrick

Hoe voeg je meerdere gebruikers toe aan de Fitbit Aria?

Wil je partner, familielid of huisgenoot ook gebruik maken van één van de meeste innovatieve weegschalen van dit moment? Dan is het maar goed dat de Fitbit Aria tot wel 8 individuele gebruikers kan herkennen. Al deze gebruikers kunnen hun eigen resultaten inzien via hun persoonlijke Fitbit dashboard op de pc/laptop of via de smartphone app. In dit artikel leg ik je uit hoe je meerdere gebruikers toevoegt aan de Fitbit Aria weegschaal via de laptop of pc.

Stap 1: Een nieuw account aanmaken bij Fitbit

Heeft de persoon die je wilt toevoegen al een account bij Fitbit? Ga dan gelijk naar stap 2. Gaat het om een nieuwe Fitbit gebruiker dan gaan we eerst een account aanmaken. Ga hiervoor naar de website van Fitbit via onderstaande button. Onder in het scherm kun je klikken op "Sign up for a free account" . Doorloop de stappen en bevestig het account via het opgegeven e-mailadres.

Stap 2: Log in op je persoonlijke Fitbit dashboard

Je gaat nu de nieuwe gebruiker toevoegen aan de Fitbit Aria weegschaal. Jij als hoofdgebruiker van de Fitbit Aria zal hiervoor moeten inloggen in het Fitbit dashboard.

Stap 3: Nodig de nieuwe gebruiker uit

Eenmaal ingelogd op je persoonlijke Fitbit dashboard selecteer je de Fitbit Aria via devices. In dit scherm klik je op de grote roze knop "Invite People". Belangrijk! Stuur de uitnodiging naar het e-mailadres dat bekend is bij Fitbit.

Stap 4: Accepteer de uitnodiging

De nieuwe gebruiker ontvangt per e-mail een uitnodiging van Fitbit. Klik op de link om de uitnodiging te bevestigen.

Klaar! Meten is weten

De nieuwe gebruiker wordt nu automatisch herkend door de Fitbit Aria weegschaal. Hij of zij kan meetresultaten inzien via het Fitbit dashboard of de Fitbit App. Wil jij of de nieuwe gebruiker de app installeren maar weet je niet hoe? Lees dan stap 1 van het onderstaande artikel.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen